Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο μόλις στα 29 του χρόνια πήρε ο αμυντικός του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και πρωταθλητής του Α’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με τον ΑΟ Μαΐστρου την περσινή σεζόν, Σταμάτης Τσιτσιπάς (δεξιά στη φωτογραφία).

Ο Τσιτσιπάς μιλώντας στο radiomax.gr για την απόφαση του αυτή δήλωσε:

«Ένιωσα ότι χάνω αρκετό ποιοτικό χρόνο από την οικογένεια μου. Με συνέπεια για να τον κερδίσω να πρέπει θυσιάσω κάτι που επίσης αγαπάω πολύ. Δύσκολη απόφαση. Ξεριζώνω ένα κομμάτι του εαυτού μου, αλλά προέχει η οικογένεια».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στον ΑΟ Κορνοφωλιάς καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ομώνυμο χωριό. Στην ομάδα αυτή έμεινε μέχρι το 2011, ενώ από το 2012 έως και το Δεκέμβριο του ’13 ήταν κάτοικος Λάρισας αφού φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Νέων Καρυών. Τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε στην Κορνοφωλιά και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Τότε ήρθε η ώρα να πάρει μεταγραφή στον ΑΟ Μαΐστρου με τον οποίο κατέκτησε και τον μοναδικό τίτλο της καριέρας του τη σεζόν 2014-15. Ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ιπποκράτης στον οποίο και αγωνίστηκε από τον Οκτώβριο του ’15 έως και σήμερα.

Ο Σταμάτης είναι γεννημένος στις 15 Αυγούστου του 1986 και έχει δύο κόρες, 5 & 2 ετών αντίστοιχα.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

 

Προηγούμενο άρθροME ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ Ο Ο.Λ.Α
Επόμενο άρθροΤο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ – Φωτεινή Σκαρλακίδου και οι εκδόσεις Μέλινο διοργανωνουν την παρουσίαση του βιβλίου “15+7 πολύτιμα “μαθήματα” & βήματα για καλύτερες σχέσεις” της συγγραφέως Τένιας Μακρή.