Αποσπάσεις- μετατάξεις ∆ιοικητικών Υπαλλήλων από το Π.Γ.Ν.Α

Καλοκαιρινό χτύπημα του Υπουργείου ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης για την ολοκλήρωση των μετατάξεων συναδέλφων της  ∆ιοικητικής Υπηρεσίας διότι ζητήθηκε έκκληση ανάκλησης πιστώσεων συναδέλφων κατόπιν αιτήσεως του Υπουργείου ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης .

Η αφαίμαξη ∆ιοικητικών Υπαλλήλων από το νοσοκομείο μας συνεχίζεται με το πρόσχημα της εφαρμογής της κινητικότητας και παρόλο το Νοσοκομείο μας λειτουργεί με το 52% του προβλεπόμενου ∆ιοικητικού Προσωπικού κανείς από του εμπλεκόμενους φορείς Υπουργείο ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης – Υπουργείο Υγείας – Κυβερνητικοί Βουλευτές του Νομού και μια ανήμπορη να αντιδράσει ∆ιοίκηση έχουν ως αποτέλεσμα να χάνονται στελέχη του νοσοκομείου και ως φτωχοί συγγενείς να παρακαλούμε απλώνοντας το χέρι μας για εργαζόμενους παροχής υπηρεσιών ή συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Αφού λοιπόν δεν ενδιαφέρεται κανείς για το που οδηγείται το Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης τους παροτρύνουμε να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν και τις υπόλοιπες 12 μετατάξεις που έχουν στο συρτάρι τους για να δείξουν την αγάπη που έχουν γι αυτόν τον τόπο……

ΤΟ ∆.Σ ΤΟΥ Σ.Υ.Κ.Ν.Ε

Προηγούμενο άρθροΚορυφώνονται οι εγγραφές του RUN GREECE Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΓιώργος Κουκουράβας: “Ξεκίνησε το έργο πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου , από την παράλια – Το έργο θα γίνεται τμηματικά”