Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε Κομοτηνής αποτελεί ο Φώτης Ζάντζας, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook η ομάδα της Θράκης.

Η απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν κοινή συναινέσει χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι αυτής. Η είδηση αυτή έρχεται μόλις 5 μέρες πριν την πρεμιέρα της Α.Ε.Κ. στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κόντρα στην Αγία Βαρβάρα.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Βασίλης Στοάκης, ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Ζάντζα και πρώτος προπονητής την περσινή σεζόν. Βοηθός του θα είναι ο Δημήτρης Πανταζίδης.

Όπως ανακοίνωσε η θρακιώτικη ομάδα, η διοίκηση θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, με την ημερομηνία αυτής να γίνεται γνωστή σύντομα.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ της Α.Ε.Κομοτηνής ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος κ. Ζάντζα Φώτη και του εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχιση της καριέρας του. Υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Στοάκης Βασίλης με βοηθό τον κ. Πανταζή Δημήτρη. Η διοίκηση της Α.Ε.Κομοτηνής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα καθώς αυτό που προέχει είναι η προετοιμασία της ομάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ´ εθνικής κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή.»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 19:00 το Ορεστιάδα – Εθνικός, αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ φάσης
Επόμενο άρθροΦεύγει το ΚΤΕΛ από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης – Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή εγκαταστάσεων και τη μεταφορά του , στο Γαλλικό Σταθμό