Με τον Πρόεδρο των Καταστημάτων Εστίασης Νίκο Γεωργιάδη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η αυστηρή εφαρμογή των μέτρων για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθότι βιώνουμε ένα νέο κύμα διασποράς του ιού εντός της επικράτειας του Δήμου Αλεξανδρούπολης με επιθετικά χαρακτηριστικά.

Αμφότεροι συμφώνησαν στην αυστηρή τήρηση των μέτρων στους χώρους εστίασης, ενόψει μάλιστα της αργίας της 28ης Οκτωβρίου και του επερχόμενου Σαββατοκύριακου, δεδομένων και των καλών καιρικών συνθηκών, προκειμένου να αποφευχθεί η μετάβαση από το επίπεδο 2 της «επιτήρησης» στο επίπεδο 3 της «αυξημένης επιτήρησης».
Μάλιστα ο Δήμαρχος απέστειλε επιστολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, με την οποία ζητά εντατικοποίηση των αυστηρών ελέγχων και δηλώνει την πρόθεσή του να συνδράμει και η Δημοτική Αστυνομία στο έργο αυτό, όταν και όπου κρίνεται απαραίτητο.

Προηγούμενο άρθροEορτασμός της Αγίας Σκέπης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 , στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Επόμενο άρθροΝέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΜΘ: 26 στην Π.Ε. Έβρου ~ 57 στην Π.Ε. Ροδόπης ~ 8 στην Π.Ε. Ξάνθης ~ 34 στην Π.Ε. Δράμας ~ 13 στην Π.Ε. Καβάλας