Τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της πόλης μας!

Με τις κορυφαίες δισκοβόλους να αγωνίζονται στον τελικό του αγωνίσματος ξεκίνησε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στο κεντρικό του Καυτανζογλείου Σταδίου. Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από την αθλήτρια του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Αραμπατζή η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Όπως δήλωσε η ίδια :

“Tο να συμμετέχεις και να διαγωνίζεσαι στο μεγαλύτερο Εθνικό πρωτάθλημα της χώρας σου είναι ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητη ,εάν τώρα το συνδυάσεις κ με ένα μετάλλιο είναι ένα όνειρο… Χαίρομαι να αγωνίζομαι για τον σύλλογο μου τον Εθνικο και κυρίως για τον προπονητή μου κ. Τσιακιρουδη Δημητρη τον άνθρωπο που πραγματικά μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια σαν πατέρας που με κράτησε σ’ αυτό το επίπεδο κ πίστεψε σε μένα… Η αγωνιστική μου χρόνια δεν έχει τελειώσει ακόμα έχω να αγωνιστώ και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ηλικίας μου κ20 οπότε και εκεί θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα κ να τα πάω καλά και να φέρω μια καλή διάκριση για την πόλη μας ….. ”

Προηγούμενο άρθροΣφοδρή επίθεση του Κ. Βελόπουλου στην Κυβέρνηση από την Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Επόμενο άρθροΛίνα Μενδώνη: Σε πορεία υλοποίησης έργα Πολιτισμού 35,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης