Έπαιξε τζόκερ σε πρακτορείο στο Διδυμότειχο και λίγο έλειψε να γίνει εκατομμυριούχος. Αυτό θα είχε συμβεί αν είχε πέσει μέσα και στον τελευταίο αριθμό…

Νέο τζαπ ποτ στο τζόκερ με το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση να ανεβαίνει στα 2.800.000 ευρώ τουλάχιστον. Στη χθεσινή κλήρωση (2506) βρέθηκε ένα και μοναδικό τυχερό δελτίο στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) που κερδίζει 76.342 ευρώ. Το δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στο Διδυμότειχο και ήταν αξίας 0,50 €. Με το νικητή να πέφτει μέσα σε όλους τους αριθμούς, εκτός από τον τελευταίο, που ήταν ο αριθμός τζόκερ.

Όπως έγινε γνωστό από τη διαλογή, το τυχερό δελτίο της δεύτερης κατηγορίας δεν συμπληρώθηκε αυτόματα από τη μηχανή του πρακτορείου. Ο κάτοχός του, μπήκε μέσα και αποδείχθηκε πως είχε έμπνευση. Αν στο τελευταίο πεδίο είχε συμπληρώσει τον αριθμό 8, θα κέρδιζε τα 2.500.000 ευρώ, που περίμεναν χθες τους νικητές στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ.

Ακόμα και έτσι όμως τα χρήματα που κέρδισε του δίνουν βαθιά οικονομική ανάσα. Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 16-10-2022 (αριθμός κλήρωσης 2506), οι τυχεροί αριθμοί ήταν: οι 25, 28, 35, 37, 45 και τζόκερ ο αριθμός  8.

www.newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: “Τι θα γίνει με την μείωση των δημοτικών τελών;”
Επόμενο άρθροΣοφία Ταλιαντζή: “Έρχεται χειμώνας πείνας για τα νοικοκυριά”