Οι δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που διανύουμε ως τοπική κοινωνία και ως χώρα γενικότερα, απαιτούν ομόνοια και ενότητα, γενναίες πρωτοβουλίες και συντονισμένες προσπάθειες. Απαιτούν ομοψυχία και ανάληψη ατομικών ευθυνών.

Σε ένα τέτοιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Συζητήθηκαν οι δέσμη μέτρων ανακούφισης των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου, των ελεύθερων επαγγελματιών, των οικογενειών και των δημοτών  που επλήγησαν και πλήττονται από την οικονομική και την κοινωνική κρίση που επέφερε ο κορωνοϊός και τα απαραίτητα Κυβερνητικά μέτρα.

Η δημοτική αρχή και οι δημοτικές παρατάξεις κλήθηκαν να καταθέσουν προτάσεις για την οικονομική ελάφρυνση των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των πολιτών, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχει ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα, όπου και θα τεθούν σε ψήφισή στο Έκτακτο Δημοτικό Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπολης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων δήλωσαν παρών στην πρόσκληση του Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Προηγούμενο άρθροΧαρμόσυνα χτύπησαν οι καμπάνες στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως για την διπλή εορτή του Ευαγγελισμού
Επόμενο άρθροΤην Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 τιμά η Google