Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΆΚΗ

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την Σαμοθράκη και δίνει την ανάλογη βαρύτητα για το μοναδικό νησί της Θράκης .

Η ώρα των αντιπαραθέσεων παρήλθε , είναι η στιγμή των προτάσεων , η ώρα του σχεδιασμού .

Το πολύπαθο νησί με τις απεριόριστες δυνατότητες , μπορεί να συνθέσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις διακομματικότητας που θα το επιτρέψουν να βρει την θέση που του αρμόζει .

Ένα ειδικό σχέδιο ανάπτυξης, μπορεί να συνταχθεί με ευθύνη του δήμου το οποίο πρέπει να έχει την στήριξη όλων των κομμάτων , της περιφέρειας και όλων των φορέων, όχι μόνο του νησιού, άλλα όλου του Έβρου και της περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Την Δευτέρα 2-9-2019 , κλιμάκιο της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου μαζί με την βουλευτή Θεσσαλονίκης και τομεάρχη Μακεδονίας -Θράκης Δώρα Αυγέρη , θα βρίσκεται στη Σαμοθράκη .

Το κλιμάκιο θα συναντηθεί στις 11:30 με τον δήμαρχο του νησιού κ. Γλατούμο Νίκο , στις 12 :30 μ.μ θα γίνει ανοιχτή συνάντηση με τους φορείς στο πολιτιστικό κέντρο «Νικόλαος Φαρδύς» .

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΈΒΡΟΥ
1-9- 2019

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου της παράταξης Πόλη και Πολίτες για την σημερινή παραλαβή-παράδοση στο Δήμο Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΕκλογή νέων μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ