Ανοιχτή συγκέντρωση γονέων & παιδιών για την ενημέρωση τους αναφορικά με την ακαδημία PAO SOCCER SCHOOL ΜΑΪΣΤΡΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μαΐστρου Αλεξ/πολης.

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 4/9 στις 6 το απόγευμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Μαΐστρο, θα γίνει συνάντηση για όλους τους γονείς που έχουν παιδιά γεννηθέντα 2002 – 2003 (Παιδικό τμήμα – Αγωνιστικό Κ15).
Όσοι γονείς έχουν παιδιά γεννηθέντα 2002 – 2003 και θέλουν να μάθουν τι προσφέρει η ακαδημία μας στα παιδιά τους μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Θα γίνει παρουσίαση του αγωνιστικού πλάνου της σεζόν 2016 – 2017 (συμμετοχή σε τουρνουά και πρωταθλήματα), της παροχές που δίνει η ακαδημία μας στα παιδιά (ασφάλεια – καινοτομία – διαπαιδαγώγηση), όπως και την δυνατότητα παρακολούθησης εξέλιξης από scouters του Παναθηναϊκού σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδικού προγράμματος αξιολόγησης που μας παρέχει η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός. Όλα αυτά και πολλά άλλα ακόμη θα συζητηθούν στην εκδήλωση.

Εισηγητές

Καντελτζής Θάνος – Έφορος Ακαδημίας

Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος – Υπεύθυνος Προπονητικού σχεδιασμού ακαδημίας».

Στις 19:30 θα γίνει συνάντηση για όλα τα άλλα τμήματα (μπαμπίνι – προτζούνιορ – τζούνιορ – προπαιδικό), ενώ οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο maistrosalexpolis.gr.

ΠΑΟ ΜΑΙΣΤΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΚύκλωπες: «Η περιφρόνηση κάποιων για τις επιτυχίες του συλλόγου είναι πασιφανής»
Επόμενο άρθροΤο νέο πρόγραμμα του Maximum fm 93,6 ξεκινάει δυνατά με έμφαση στην ενημέρωση