Στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια πήγε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τη Δόμνα Μιχαηλίδου, προκειμένου να συναντήσει τον πρώτο ηλικιωμένο που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Γιοβανίδη.

«Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

Η Επιχείρηση “Ελευθερία” προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.

Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Προηγούμενο άρθροΑνάσταση στη Μάκρη παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης και της Προέδρου της Κοινότητας
Επόμενο άρθροΕργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου: Εργατική Πρωτομαγιά 2021 – 24ωρη Απεργία στις 4 Μάη