Μια πυριτιδαποθήκη στα θεμέλια του Ελληνικού κράτους

 

Στις 12-12-2018  ο Οργανισμός  Ηνωμένων Εθνών(ΟΗΕ) ετοιμάζεται  να ψηφίσει το σύμφωνο  Μετανάστευσης  .Τι σημαίνει αυτό ;Συμφωνία συνεργασίας  με τις αφρικανικές χώρες  να δέχονται  οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης( Ε.Ε)  μετανάστες από την Αφρική , νομιμοποιώντας στην ουσία την παράνομη  και λαθραία μετανάστευση. Ήδη  έξι  τουλάχιστον χώρες της Ε.Ε έχουν απορρίψει   το σύμφωνο  μετανάστευσης , ενώ ο  αινιγματικά περίεργος  επίτροπος  Μετανάστευσης  ,Εσωτερικών υποθέσεων και Ιθαγένειας , ο  δικός  μας Δημήτρης Αβραμόπουλος, αφ ενός πιέζει  να γίνει η συμφωνία , αφ ετέρου  διαρρηγνύει  τα ιμάτια του  για την απόρριψη της συμφωνίας , γιατί κατά την άποψή του , όποιος ακολουθεί τον δρόμο της απόρριψης δεν την έχει μελετήσει επαρκώς! Κατ αυτόν  στόχος της προτεινόμενης συμφωνίας  του ΟΗΕ είναι  να προωθήσει  την ασφαλή και συντεταγμένη  μετανάστευση   και να μειώσει  την οργανωμένη διακίνηση  ανθρώπων. Καλεί σε επανεξέταση  του όλου ζητήματος  από τις χώρες που το απέρριψαν  και ζητά να το ξανασκεφτούν και να  συμφωνήσουν .Ισχυρίζεται πως  κάτι τέτοιο  θα ήταν πολύ σημαντικό  γιατί «αν  η Ευρωπαϊκή  Ένωση   δεν μιλήσει με μια φωνή  κατά την υιοθέτηση του Συμφώνου για την Μετανάστευση  του Μαρακές , θα απογοητεύσουμε και θα αποθαρρύνουμε  τους Αφρικανούς  εταίρους μας».Ο επίτροπος προσπαθεί να πείσει  , ότι  η Ευρώπη θα  καταστεί πιο ευάλωτη και ασθενέστερη  , εάν διασπαστεί στο σύστημα της Μετανάστευσης .Όταν όμως ερωτήθηκε από την έγκριτη  Γερμανική εφημερίδα Die Welt γιατί τον ενοχλεί μόνο   η αντίσταση  κατά του μεταναστευτικού συμφώνου   και όχι η αργή εφαρμογή  ενός νέου  ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου  ο Αβραμόπουλος απάντησε «Ο χρόνος τρέχει .Λόγω των εκλογών του Μαϊου  το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο  πρέπει να συμφωνήσει  ουσιαστικά μέχρι τον Φεβρουάριο. Διαφορετικά τα περιθώρια είναι στενά»

Εν τω μεταξύ εδώ στην ελλαδική  πολιτεία  υπάρχει ουσιαστικά σιγή ισχύος για το θέμα. Δεν φαίνεται να απασχολεί    την Βουλή  ως θέμα μείζονος σημασίας αλλά ούτε τα κόμματα .Ούτε τα πιο εθνικιστικά δεν ασχολούνται  με το  σύμφωνο της μετανάστευσης  του ΟΗΕ!

Οι νεοέλληνες κοιμούνται τον ύπνο του Δικαίου  γιατί δεν έχουν αντιληφθεί , ότι ανοίγουν οι  κερκόπορτες  για την σαρωτική πληθυσμιακή αλλαγή  και μάλιστα με επίσημο τρόπο στη χώρα μας όσο και στις υπόλοιπες  Ευρωπαϊκές χώρες.

Αν δεν αντιληφθήκαμε , ότι τα  σκοτεινά διευθυντήρια  της Ευρώπης προσπαθούν λυσσωδώς να εφαρμόσουν το σχέδιο  R. C.Kallergi,του εωσφορικού κοσμοπολίτη  της Βιέννης , που με τα μυσαρά βιβλία και συγγράμματά του  πριν από έναν αιώνα   διατράνωνε τον εποικισμό της  Ευρώπης  από σκουρόχρωμους πληθυσμούς  για να διάγει η Ευρώπη  «βίον ευδαίμονα  και όλβιον» , όπου όμως οι μάζες αυτών των μελαψών και σκουρόχρωμων  ανθρώπων  θα διοικούνται  από μία παγκόσμια Ελίτ –ποιά αλήθεια θα είναι αυτή η Ελίτ;- τότε  να είστε σίγουροι , ότι οι σκηνές που θα ζήσουμε στο μέλλον θα είναι εφιαλτικές  ,αφού είναι βέβαιο ,ότι  θα γίνουμε και επίσημα μειοψηφία  στον τόπο μας! Δεν είναι υπερβολή  που πεφωτισμένοι και ανήσυχοι Έλληνες στο Διαδίκτυο –γιατί μόνο εκεί αναδεικνύεται  το θέμα-πιστεύουν , ότι μετά την ψήφιση του συμφώνου και από μέρους μας , θα σημάνει το τέλος  του Ελληνικού  κράτους από της συστάσεώς του ! Αλήθεια ποια η θέση των κομμάτων (ιδιαίτερα της Χρυσής Αυγής, των ΑΝΕΛ και των λοιπών  πατριωτικών φορέων;) Αλλά και της βουβής και αδρανούς εκκλησίας μας; Αιδώς  Αργείοι !Μόνοι σας ξεπουλάτε τις θυσίες και τους αγώνες  των προγόνων σας! 190 χρόνια αγώνων  και ποταμών αίματος  ξεπουλιούνται από ανάξιους πολιτικάντηδες. Και αυτός ο αξιοθρήνητος λαός περιμένει όπως οι μάζες των πληβείων  στην  ρωμαϊκή εποχή  να πάρει επιδόματα περνώντας χαρούμενα Χριστούγεννα ! Δηλαδή «άρτον και θεάματα»!

Προηγούμενο άρθρο«Δεν υπάρχει καμία Μακεδονική γλώσσα» – Οι Βούλγαροι απειλούν στα ίσα τα Σκόπια με βέτο σε ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΧρήστος Δούκας: “Λιμάνι χωρίς δίκτυα δεν έχει προοπτική… – Το Εμπορευματικό Κέντρο είναι συνολική απαίτηση και μπορεί να γίνει!”