Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε) που αφορούσε την παρουσίαση του βιβλίου της Χρυσούλας Δημητριάδου – Γιαλαμούδη «ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ» , την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στο Νομαρχείο

Για το βιβλίο μίλησαν: η Φιλόλογος, Διδάκτωρ ΔΠΘ, Σύμβουλος Παιδείας Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Αλεξάνδρα Γκουλιάμα , ο Αν. Καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας ΔΠΘ κ. Ηλίας Πετρόπουλος, η Υποπλοίαρχος ε.α., Γ. Γραμματέας Συλλόγου Ποντίων Έβρου «Αλέξιος Κομνηνός» κ. Ουρανία Πανταζίδου. Παρουσίασε η Φιλόλογος, Δημοσιογράφος κ. Φένια Δούκογλου .

Συμμετείχαν με ποντιακές λύρες οι Μουσικοί: Χαρά Μελίδου και Παντελής Παυλίδης

Χαιρετισμοί πραγματοποιήθηκαν απο τον Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς , την Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δ.Ε. Τραϊανούπολης κ. Ελένη Ιντζεπελίδου , τον Πρόεδρος ΕΠΟΦΕ κ. Δημήτρη Κελεμίδη και απο τον Αντιστράτηγος ε.α., Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Έβρου “Αλέξιος Κομνηνός” κ. Παύλο Στεφανίδη

Η εκδήλωση πραγματοποιηθηκε  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης / Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, την χορηγία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Νομού Έβρου «Αλέξιος Κομνηνός».

Η συγγραφέας έχει τιμηθεί με «Βραβείο Πολιτισμού», την ειδική τιμητική εκδήλωση-θεσμό που διοργανώνει εδώ και 11 χρόνια σε ετήσια βάση η ΕΠΟΦΕ, για την πολυετή προσφορά και το αξιοσέβαστο έργο της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας, καθώς επίσης, διετέλεσε πολλές θητείες ως πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Έβρου ‘‘Αλέξιος Κομνηνός’’, ενεργού συλλόγου-μέλους του φορέα μας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΞαφνικά νέα μέτρα στο τραπέζι: Μετακινήσεις, ωράριο στην εστίαση, μάσκα παντού
Επόμενο άρθροΕλληνική Αγωγή: Μαθητές από Ελλάδα και Κίνα απήγγειλαν στα αρχαία ελληνικά και κινέζικα