Αναλυτικά οι άνθρωποι του ΟΦΘΑ αναφέρουν:

«ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ!!!

Την Πέμπτη 17/12/2015 βραβεύτηκαν από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή οι κορυφαίοι αθλητές ΑΜεΑ και οι προπονητές τους για το 2015. Συγκεκριμένα οι τιμητικές διακρίσεις ήταν για τους αθλητές και τους προπονητές τους που το 2015 κατέκτησαν μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή κατέρριψαν Παγκόσμια ρεκόρ. Οι καλεσμένοι ήταν πολιτικοί και πρόσωπα με υψηλά ιστάμενες θέσεις που τίμησαν τους αθλητές μας με την παρουσία τους, τις δηλώσεις τους και την απονομή των βραβείων.
Εκεί ήταν και δύο δικοί μας άνθρωποι, κομμάτια του ΟΦΘΑ, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ο προπονητής του το 2015 Γιώργος Τυλιγαδάς, αφού ο πρώτος τον Απρίλιο του 2015 κατέρριψε το Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ πεταλούδα κατηγορίας S9, που μέχρι τότε το κατείχε ο Ιταλός Φεντερίκο Μορλάτσι και πήραν τα βραβεία τους από τα χέρια του προέδρου του ΟΠΑΠ κ. Kamil Ziegler, ο οποίος, αν και Τσέχος, μίλησε στα ελληνικά σε όλη την ομιλία του.

Οι άνθρωποι του ΟΦΘΑ είμαστε περήφανοι όταν έχουμε στην Ελλάδα τέτοιους πρεσβευτές, αφού οι μελλοντικοί αθλητές πρέπει να παραδειγματίζονται και να ακολουθούν μόνο φωτεινά παραδείγματα!

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΜε 9 μετάλλια επέστρεψε απ’ το Καρπενήσι η αποστολή του ΟΦΘΑ!
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Σύνδεσμου Βιοτεχνιών, Βιομηχανιών και Εξαγωγών με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου