Το δικό του “σπίτι” αποκτά ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, γεγονός που επισφραγίστηκε με την υπογραφή της παραχώρησης χρήσης χώρου από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή 3.12.2021, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ Κώστα Ευθυμιάδη, παρουσία των αντιδημάρχων Αναστάσιου Σεραφειμίδη, Σάββα Σεφεριάδη, του Προέδρου της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη και μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

Ο νέος χώρος βρίσκεται επί της Δ. Σολωμού όπου μέχρι πρότινος στεγαζόντουσαν τα γραφεία της Πρόνοιας. Ήδη συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Αλεξανδρούπολης έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες και παρεμβάσεις ώστε να διαμορφωθούν οι ιδανικές συνθήκες για τη φιλοξενία των μελών του συλλόγου που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν για τις συνεδριάσεις κ εργασίες τους έναν ακατάλληλο μη ηλεκτροδοτούμενο χώρο σε κτίριο του παλιού νοσοκομείου επί της Δήμητρας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης δήλωσε: «Εσείς αποδεικνύετε καθημερινά ότι έχετε τη δύναμη. Εμείς πρέπει να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι έχουμε τη βούληση. Για να ζούμε ισότιμα στην κοινωνία μας πρέπει να τους φροντίζουμε όλους ισότιμα».

 

 

Προηγούμενο άρθροΧωρίς καρδιολόγους, με μειωμένα χειρουργεία το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου
Επόμενο άρθροΤζέφρι Πάιατ: Κεντρικός άξονας της συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης