Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς των Δικαίων, οι εργαζόμενοι παραμένουν εγκλωβισμένοι και απροστάτευτοι.

Καλούνται να επιλέξουν είτε την εθελούσια, είτε την μετάθεση τους σε απομακρυσμένες περιοχές μακριά από τις οικογένειες τους, διαφορετικά θα πάρουν τον δρόμο της ανεργίας.

Το Ε.Κ.Ε. καταδικάζει τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές και ζητάει την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών του νομού μας προς την κυβέρνηση, ώστε να προστατευθούν οι εργαζόμενοι και να παραμείνει ανοικτό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς.

Ειδικά για την περιοχή μας το επικείμενο λουκέτο ενός ακόμα υποκαταστήματος Τράπεζας, έχει σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις, τον αποκλεισμό́ των πολιτών από́ το τραπεζικό σύστημα και ιδιαίτερα των ευάλωτων συμπολιτών μας. Δημιουργεί ένα ανυπέρβλητο κενό́ και υποβάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία τους κατοίκους της περιοχής, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι το μοναδικό́ στην περιοχή .

Ζητάμε να μην κλείσουν αλλά τραπεζικά υποκαταστήματα στον Έβρο.

Ζητάμε την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων των τραπεζών.

Ζητάμε να σταματήσει επιτέλους η συνεχής υποβάθμιση της περιοχής.

Ζητάμε να παρθεί  πίσω το απαράδεκτο πρόστιμο 3000 ευρώ́ που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού́ Συλλόγου Τριγώνου.

Για το Δ.Σ.
του Εργατ/κού Κέντρου Ν. ’Έβρου
Ο Πρόεδρος    Η Γεν. Γραμματέας
Ασπιώτης Ευστάθιος    Βίτσα Κωνσταντίνα

Προηγούμενο άρθροΤην αύξηση του ηλικιακού ορίου (από τα 28 στα 32 έτη) στον επικείμενο διαγωνισμό κατάταξης των 800 Συνοριοφυλάκων , ζητάει ο Αν. Δημοσχάκης
Επόμενο άρθρο175 νεα κρούσματα κορονοιου στην ΑΜΘ (πανελλαδικά: 2.013 νέα κρούσματα – 101 θάνατοι – 607 διασωληνωμένοι)