Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με την Προϊσταμένη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμητρα Βουρδόγλου, την Προϊσταμένη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου Ελένη Πλακωτή και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αλεξανδρούπολης Δωροθέα Αλλοιμόνου Χατζηγεωργίου και Παναγιώτη Καραγιαννίδη.

Ο κ. Ζαμπούκης τους ενημέρωσε για τις συναντήσεις που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Σίσσυ Γκίκα, τις οποίες και ενημέρωσε για την πρόθεση του Δήμου Αλεξανδρούπολης να προχωρήσει στην ίδρυση Καλλιτεχνικού Σχολείου.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον βουλευτή Ν. Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Σίσσυ Γκίκα και τον βουλευτή Ν.Εβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο
Ήδη η πρόταση του Δήμου έχει λάβει τη θετική γνώμη της Επιστημονικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Παιδείας και δρομολογούνται οι απαιτούμενες ενέργειες.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Κτιριακών Έργων και επιβλέποντα μηχανικό για την πορεία των εργασιών κατασκευής των δύο σχολείων στην περιοχή ΚΕΓΕ καθώς και για την εξέλιξη των εργασιών στο Λύκειο Φερών και το νέο νηπιαγωγείο στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, τα οποία και αναμένεται να παραδοθούν πολύ σύντομα.

Προηγούμενο άρθροΣειρά συναντήσεων με ανθρώπους του τουρισμού είχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης
Επόμενο άρθροΒασίλης Μαυρίδης: “Δεν πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη δομή στα σύνορα”