Πράξη πριν την ανακοινώσει έκανε τη θεωρία «το μπαλάκι στους δήμους για τους εμβολιασμούς», η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr, δύο ημέρες πριν τις σχετικές ανακοινώσεις Κικίλια στην Κρήτη με τις οποίες «με εντολή Μητσοτάκη», όπως είπε για να αποσείσει την… μισή ευθύνη από πάνω του, «να φτιάξουν τις λίστες τους με τους συμπολίτες μας που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί», η 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, ζητούσε ήδη από τους δήμους της περιοχής να στείλουν τις σχετικές λίστες και, μάλιστα, σε ένα 48ωρο για να προχωρήσει σε «καταδρομικό εμβολιασμό»!!!!

Συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου με επιστολή της προς τους δημάρχους ανέφερε τα εξής:

Αξιότιμοι  κ. Δήμαρχοι

Σας ενημερώνουμε  ότι  στο πλαίσιο της  προσπάθειας του Υπουργείου Υγείας  για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν και δεν έχουν καταφέρει να εμβολιαστούν ακόμα  και με ανώτερο στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής  κάλυψης του πληθυσμού  υπάρχει σχεδιασμός σε εξέλιξη για καταδρομικό εμβολιασμό συγκεκριμένων γεωγραφικών  περιοχών και αριθμού ατόμων με το εμβόλιο PFIZER.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώστε για την ύπαρξη περιοχών καθώς και τον αριθμό των ανεμβολίαστων ατόμων στο Δήμο ευθύνης σας,  που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δε μπόρεσαν (πχ. μεγάλη απόσταση του εμβολιαστικού από τόπο κατοικίας, είδος εμβολίου κλπ)  με το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER σε συγκεκριμένη ημέρα η ημέρες που θα καθοριστούν στη συνέχεια.

Οι απαντήσεις σας να αποσταλούν στα e mail:  Γρ. Διοίκησης  6ype@dypede.gr   και Προϊστάμενο Δ/νσης Προγραμματισμού  v.dimopoulos@dypede.gr   το αργότερο έως ήμερα  ΤΕΤΑΡΤΗ 30.6.21 (σ.σ. ημέρα που έγιναν οι ανακοινώσεις Κικίλια).

Παράταση… μίας ημέρας

Και καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ελάχιστοι δήμοι απάντησαν στις 30/6 η 6η ΥΠΕ απέστειλε στους Δήμους και δεύτερο e-mail δίνοντας παράταση…. μίας ημέρας:

Καλημέρα σας κ.κ. Δήμαρχοι,

σας υπενθυμίζουμε  το από 28/6/21 παρακάτω e mail μας  και παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας σε κάθε περίπτωση (αρνητικό η θετικό ενδιαφέρον)  διευκρινίζοντας τον αριθμό των ενδιαφερομένων ατόμων καθώς και τη γεωγραφική περιοχή ενδιαφέροντος  .

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα αυτό του καταδρομικού εμβολιασμού δεν άφορα σε κατ οίκον εμβολιασμούς (πχ κατάκοιτοι, ΑΜΕΑ) και το εμβόλιο θα είναι της  PFIZER .

Παρακαλούμε για τις απαντήσεις (θετικές ή αρνητικές) σας έως 2μμ σήμερα 1.7.21 στα e mail:  Γρ. Διοίκησης  6ype@dypede.gr   και Προϊστάμενο Δ/νσης Προγραμματισμού  v.dimopoulos@dypede.gr.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ!

6η ΥΠΕ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 2613 600 684/681/529

ΠΗΓΗ www.aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθρο5 Ιουλίου 2015: Οταν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος… έγινε ΝΑΙ
Επόμενο άρθρο“Σάρωσε” τα μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» στο Πανελλήνιο Κολύμβησης ΑμεΑ