Στα Παιδικά Χωριά SOS αγκαλιάζουμε με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο.

Εδώ και 45 χρόνια έχουμε αφιερωθεί στο να μπορεί κάθε παιδί σε ανάγκη να έχει τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτιού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, τη μόρφωση που του αξίζει, τη χαρά του παιχνιδιού…

Στα Παιδικά Χωριά SOS εφαρμόζουμε ένα οικογενειακού-τύπου μοντέλο φροντίδας για τα παιδιά που βρίσκονται υπό την προστασία μας. Σε αυτό το μοντέλο η Μητέρα SOS με κύριο συνεργάτη ένα επαγγελματία παιδαγωγό αποτελούν τα βασικά πρόσωπα φροντίδας των παιδιών.

Η Μητέρα SOS αναλαμβάνει υπεύθυνα την ανατροφή των παιδιών που για διάφορους σοβαρούς λόγους δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τη βιολογική τους οικογένεια. Αποτελεί μητρικό πρότυπο, δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς με αποδοχή και σεβασμό για την προσωπικότητα κάθε παιδιού και τα βοηθά να αναπτυχθούν προκειμένου να ενταχθούν ως ενήλικα και ανεξάρτητα άτομα δημιουργικά στην κοινωνία.

Γίνετε κι εσείς Μητέρα SOS:

-Αν αγαπάτε τα παιδιά και θέλετε να ασχοληθείτε με το μεγάλωμά τους

-Αν είστε 35-50 χρονών χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (ανήλικα παιδιά)

-Αν είστε απόφοιτος λυκείου με καλή σωματική και ψυχική υγεία

-Αν έχετε δυνατότητα σταθερής (24ωρης) παραμονής σε κάποιο από τα τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα (Βάρη στην Αττική, Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο)

Προσφέρονται:

-Ικανοποιητικός μισθός και ασφάλιση

-Ετήσια άδεια και 8 ρεπό τον μήνα

-Διαμονή σε σύγχρονη κατοικία Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση

Η υποβολή βιογραφικών σημειωμάτων θα γίνει δεκτή ως τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή βιογραφικού επισκεφθείτε το: https://sos-villages.gr/anoixtes-theseis/

Προηγούμενο άρθροΣταύρος Κελέτσης : “Η Συμφωνία Ελλάδος και Η.Π.Α. αναγνωρίζει και αναβαθμίζει το ρόλο της Αλεξανδρούπολης”
Επόμενο άρθροΜε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαπών-Μαρωνείας, επίτιμος δημότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος