Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει τους χριστιανούς της Επαρχίας μας ότι από την προσεχή Κυριακή των Αγίων Πάντων, 14 Ιουνίου 2020 και εφεξής οι κυριακάτικες Θείες Λειτουργίες θα τελούνται ως εξής:

1) Στους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου, Αγίου Ελευθερίου, Αγίας Κυριακής, Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Αγίου Νεκταρίου κάθε Κυριακή θα τελούνται δυο Θείες Λειτουργίες: Από 7.00’-9.30’ (Όρθρος & Θεία Λειτουργία) και από 10.00’-11.00’ (μόνο Θεία Λειτουργία).

2) ΜΟΝΟ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου κάθε Σάββατο βράδυ (και αύριο Σάββατο 13 Ιουνίου) από 9.00’-10.00’ θα τελείται επιπλέον η κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

3) Σε όλους τους υπόλοιπους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεώς μας θα τελείται κάθε Κυριακή πρωί μία Θεία Λειτουργία, όπως και πριν τα έκτακτα μέτρα.

Στόχος αυτής της ποιμαντικής δράσης της Μητροπόλεώς μας να συμμετέχουν οι πιστοί στην Θεία Λειτουργία με το αριθμητικά επιτρεπόμενο εκκλησίασμα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: 4 νέα κρούσματα στην Ελλάδα (τα τρία από τα τέσσερα νέα κρούσματα, είναι από το δήμο Μύκης)