Μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το σήμερα και το αύριο του τοπικού επιχειρείν, προκάλεσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, κατά την επίσκεψή του το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Απριλίου, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης.

Τον επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, Ανέστης Βαφειάδης, ο Γενικός Γραμματέας, Σάκης Δεμίρης, ο Ταμίας, Κυριάκος Δραγουμάνης, και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Γρηγόρης Τζενετίδης, ενώ παρούσα ήταν και η πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ξάνθης, Μαίρη Τσιακίρογλου. Στη συζήτηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες, συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ροδόπης Αποστόλης Κουτάβας, Κική Παιδαράκη, Κοσμάς Παπαχρήστου, Ταχήρ Ταχήρ και Χρήστος Χατζηπέμου.

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση Αν. Δημοσχάκη στην Ν. Γκαρά – «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»
Επόμενο άρθροΠαρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” του υποψήφιου Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Μυτιληνού