Στις 24 και 25 Μαρτίου 2018 η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί το 1ο CHATZITHEODOROU WATERPOLO CHALLENGE στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» και δημιουργεί άλλο ένα αθλητικό θεσμό για τον Δήμο. Πρόκειται για την αρτιότερη αθλητική διοργάνωση στο άθλημα της υδατοσφαίρισης με τη συμμετοχή παιδιών κάτω των 12 ετών.

Εξελίσσεται εντός μιας αγωνιστικής περιόδου (6 μηνών) σε 4 επιλεγμένες πόλεις της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Με τη συμμετοχή ξένων ομάδων η διοργάνωση αποκτά διεθνή χαρακτήρα με σκοπό την δυνατότητα να γνωρίσουν τη χώρα μας παιδιά από διάφορες χώρες.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης οι δύο θρύλοι της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και Μάρκελος Σιταρένιος συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, Ιωάννη Βαταμίδη θα μιλήσουν σε  Δημοτικά Σχολεία της Αλεξανδρούπολης για τα μυστικά του πόλο και την αξία του αθλητισμού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η διοργάνωση συγγενεύει με τις αντίστοιχες της Ιταλίας (CalcaterraChallenge), της Ουγγαρίας (FodorChallenge), της Κροατίας (BaracChallenge) και της Ισπανίας (EstiarteChallenge).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό της επετείου 25ης Μαρτίου 1821, στον Δήμο Αλεξανδρούπολης».
Επόμενο άρθροΠρωτιές για τον ΠΡΩΤΕΑ Αλεξανδρούπολης