Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν με τις εμφανίσεις τους οι αθλητές του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στην Α΄Φάση διασυλλογικού αγώνα παμπαίδων – παγκορασίδων (Β-Δ Περιφερειών) που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Μάιου, στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα στους Παμπαίδες ο Άγγελος Καραξάνης πήρε το αργυρό μετάλλιο καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στους κρίκους και το χάλκινο μετάλλιο με την 3η θέση του στο άλμα. Στις Παγκορασίδες χάλκινο μετάλλιο πήρε η Άννα Καραμπατζάκη  που κατέκτησε την 3η θέση στο άλμα. Σε ομαδικό επίπεδο τα αγόρια του ΟΕΓΑ πήραν την 5η θέση και τα κορίτσια την 4η.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΟΕΓΑ:

«Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης(Ο.Ε.Γ.Α.), στην Α΄Φάση διασυλλογικού αγώνα παμπαίδων-παγκορασίδων (Β-Δ Περιφερειών), που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Μάιου 2016, στην αίθουσα «Ιωάννη Μελισσανίδη» στην Μίκρα Θες/κης.
Άλλη μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση από τα παιδιά του Ο.Ε.Γ.Α, που απέδειξαν πως και στην ΕΠΑΡΧΙΑ υπάρχει γυμναστική, παρά τις δύσκολες συνθήκες και τα «απαρχαιωμένα όργανα» που προπονούνται.
Συγκεκριμένα: ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗΣ κατέλαβε την 2η θέση(αργυρό μετάλλιο) στους κρίκους και την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα.
Μετά από (3) χρόνια ξαναδημιουργείται αγωνιστική ομάδα αγοριών δημιουργώντας μία καλή βάση για το μέλλον. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούμενη από τους ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΡΑΞΑΝΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΛΟΜΠΡΑΤΣΙΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΣΟΓΛΟΥ, ΗΛΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΑΝΤΑΛΙΔΗ και ΜΑΡΚΟ ΠΟΠΙΤΣΕΝΚΟ, κατέλαβε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό.
Η ομάδα των κοριτσιών έδειξαν με την αξιέπαινη και πολύ καλή εμφάνισή τους, ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, ξεπερνώντας ακόμα και τους «δυσμενείς παράγοντες» που δημιουργούνται.
Συγκεκριμένα: Η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από την ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΝΤΖΑΚΗ, ΜΑΡΗΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕΦΕΡΕΙΑΔΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ, ΒΑΛΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ και ΛΑΜΠΡΙΑΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, κατέλαβε την 4η θέση.
Σε ατομικό επίπεδο η ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ κατέλαβε την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα, η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ 5η στο σύνθετο ατομικό, 4η θέση στο άλμα και 5η θέση στο δίζυγο και η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕΦΕΡΕΙΑΔΟΥ 6η θέση στο δίζυγο.

Συγχαρητήρια στους προπονητές ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΡΕΝΑ ΚΟΥΦΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΥΛΓΕΡΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΕΛΙΔΟΥ και τον ειδικό συνεργάτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, για την ποιοτική και ουσιαστική δουλειά τους.
Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί τους γονείς, τα Μ.Μ.Ε. και όλους τους αρωγούς, που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24 ΜΑΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Επόμενο άρθροΞεκίνησε το 10ήμερο αθλητικών δράσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (photos)