Εκτός από τους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και αυτοί του Φάρου Αλεξανδρούπολης διακρίθηκαν στο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που διεξήχθη στην Καβάλα στις 17 και 18 Οκτωβρίου.

Ο Φάρος συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε τρία μετάλλια, ένα χρυσό και δύο χάλκινα. Το χρυσό μάλιστα το πήρε ο μόλις 7,5 ετών Γιώργος Κάλλιας, ενώ στην ίδια κατηγορία, στους μίνι παμπαίδες, ο Βαγγέλης Δερνεξής πήρε το ένα χάλκινο και  ο Γιώργος Μήλιας πήρε το άλλο στην κατηγορία των παμπαίδων.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Φάρου:

«Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. Φάρου Αλεξ/πολης στο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ που διεξήχθη στην Καβάλα στις 17 και 18 Οκτωβρίου. Ο σύλλογος της Αλεξ/πολης συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 14 αθλητές και αθλήτριες.

Ο βενιαμήν της αποστολής και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κάλλιας κατάφερε το απόλυτο στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο ανοιχτό OPEN. Ο μόλις 7,5 ετών Γιώργος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του και σήκωσε την πρώτη πανελλήνια κούπα στην σύντομη έως τώρα ενασχόληση του με το άθλημα. Διπλή ήταν η επιτυχία για τον Φάρο στην κατηγορία αυτή (μίνι παμπαίδες) αφού και ο μικρός και ελπιδοφόρος αθλητής του Βαγγέλης Δερνεξής κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Το τρίτο μετάλλιο ήταν και αυτό χάλκινο και ήρθε στην κατηγορία των παμπαίδων από τον πολύ καλό αθλητή της ομάδας Γιώργο Μήλια.

Μεγάλες μάχες έδωσαν όλοι οι αθλητές της ομάδας μηδενός εξαιρουμένου και αξίζει να τους αναφέρουμε διότι για ακόμη μία φορά διατήρησαν το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και ενθάρρυναν όποιον αθλητή της ομάδας αγωνιζόταν κάθε φορά. Με τη φανέλα του Φάρου αγωνίστηκαν ο Ηλίας Σταματόπουλος, ο Βασίλης Μπίκος, ο Φίλιππος Τσίτσιος, ο Νίκος Ευμορφόπουλος, ο Γιάννης Πιστόλας, ο Βασίλης Κοασίδης, η Χριστίνα Καμπορούδη, η Ελισσάβετ Χατζηκύρκα, η Κωνσταντίνα Πιστόλα και η Γεωργία Καραμανλή.

Περήφανοι για την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών τους ήταν τόσο οι γονείς που βρέθηκαν και απόλαυσαν τους αγώνες όσο και οι δύο προπονητές του συλλόγου Άγγελος Τσίμας και Λεωνίδας Ζαρειφίδης που συνεχίζουν την σκληρή δουλειά για τέταρτη σεζόν πλέον στο γυμναστήριο του 1ου Δημ. Σχολείου Αλεξ/πολης και στο γυμναστήριο του Δημ. Σχολείου της Χιλής».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη της “ΑΝΑ.Σ.Α.” στο Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων στο Δωρικό
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής