Τραγωδία απόψε στην Αλεξανδρούπολη, με έναν 40χρονο να χάνει την ζωή του, μετά από πτώση κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις σκάλες που οδηγούν απ’ την παραλιακή οδό στην παραλία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για Αμερικανό που ανήκει στο πλήρωμα του αμερικανικού πλοίου YUMA, το οποίο εδώ και πολλές ημέρες βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, υποστηρίζοντας ηλεκτρονικά τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ που παίρνουν μέρος στην στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία.

Ο άτυχος άνδρας ανήκει στο πολιτικό προσωπικό του πλοίου, ήταν υπέρβαρος και από καφέ της πόλης που βρίσκεται στο σημείο κοντά στον Φάρο, προσπάθησε να κατέβει τις σκάλες για την παραλία και για άγνωστο ακόμα λόγο έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Επιτόπου έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε από σοκαρισμένους πολίτες οι οποίοι βρισκόταν στο σημείο, αλλά οι διασώστες απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του. Έγινε η διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, όπου αύριο θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

ΠΗΓΗ www.evros-news.gr

Προηγούμενο άρθροΝικόλαος Γκότσης: Λάσπη και συκοφαντία για το Δημοτικό Ραδιόφωνο
Επόμενο άρθροΊδρυση ΚEΝΤΡΟΥ FRONTEX στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου ζήτησε ο Π. Πατσουριδης