ΤΡΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ
ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ
ΣΤΟ 1ο Ατομικό Τουρνουά Σκάκι-Rabid ΄΄Αλεξανδρούπολη 2015΄΄
Με την συμμετοχή 63 σκακιστών από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 29/11/2015 το 1ο Ατομικό Τουρνουά Σκάκι –Rabid ΄΄Αλεξανδρούπολη 2015΄΄ με διεθνή αξιολόγηση, που πραγματοποίησε το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού στο ξενοδοχείο Alexander Beach.
Οι σκακιστές αναμετρήθηκαν σε επτά γύρους. Στην 1η θέση ισοβάθμησαν οι σκακιστές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θράσος Κυριακίδης και Διογένης Σπαθόπουλος με 6/7 . Με βάση τα κριτήρια 1ος νικητής αναδείχτηκε ο Θράσος Κυριακίδης και πήρε το κύπελλο, 2ος νικητής αναδείχθηκε ο Διογένης Σπαθόπουλος και πήρε το κύπελλο και 3ος νικητής αναδείχθηκε ο Σάββας Σεχλίδης του Σ.Ο Ξάνθης με 5,5/7 και πήρε το κύπελλο. Πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η Ελπίδα Αΐβαζιάν του ΄΄Εθνικού΄΄ Αλεξανδρούπολης με 4/7 και πήρε το κύπελλο.
Στις ειδικές κατηγορίες:
-1ος νικητής στην κατηγορία Κ14 αναδείχθηκε ο Νικόλαος Γεωργιάδης του Σ.Ο. Ξάνθης με 5/7 και πήρε το χρυσό μετάλλιο.
-1ος νικητής στην κατηγορία Κ12 αναδείχθηκε ο Ορέστης Μπλίτσας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 4,5/7 και πήρε το χρυσό μετάλλιο
-1ος νικητής στην κατηγορία Κ10 αναδείχθηκε ο Νικόλαος Κούτλας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 4/7 και πήρε το χρυσό μετάλλιο
-1ος νικητής στην κατηγορία Κ8 αναδείχθηκε η Άρτεμις Μπλίτσα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3/7 και πήρε το χρυσό μετάλλιο.
Στους διακριθέντες δόθηκαν έπαινοι και σε όλους τους παίκτες διπλώματα συμμετοχής.
Το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού ευχαριστεί θερμά τους σκακιστές και τους συνοδούς τους από την Ξάνθη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Φέρες, Καβάλα και Δράμα αλλά και από την πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε θερμά την διαιτητή από την Ορεστιάδα Μαρία Σταμοπούλου για την σημαντική της συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Με την παρουσία του μας τίμησε και ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος Γερακόπουλος.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη των επαγγελματιών της πόλης μας:
«ALEXANDER BEACH HOTEL», «ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ», «ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΑΜΟΥ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ», «TAVERNA LOUKOYLOS », «ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ», «ΜΕΖΕΔΟΚΑΦΕΠΩΛΕΙΩΝ Μπιζ Μπιζέ», «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ELYSSE», «Piza-PIZZA στην Λ. Αλεξάνδρου & Ρ. Φεραίου », Δέλκου Σμαρώ μέλος Δ.Σ. του Βόλεϊ Τ.Α.Α. Εθνικού Αλεξανδρούπολης .

Προηγούμενο άρθροΣοκαρισμένοι στον Παναθηναϊκό από την ποινή για τα επεισόδια στη Λεωφόρο
Επόμενο άρθροΗ “ΑΝΑ.Σ.Α.” ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ