Μετά από αγώνα 8 ολόκληρων ετών με πρωτοστάτη τον επικεφαλής της παράταξης μας «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» καταφέραμε να φθάσουμε στο τέλος με την υπογραφή στις 23-10-2019 της συμβάσεως και οι συνδημότες μας πλέον να είναι βέβαιοι για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του σφαγείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις Φέρες. 

Αυτό που μένει τώρα στο διάστημα των 18 μηνών που θα διαρκέσει περίπου η κατασκευή του σφαγείου από τον εργολάβο – ανάδοχο, είναι να καθίσουμε σ’ ένα κοινό τραπέζι για να καθορίσουμε τον τρόπο λειτουργίας του, ώστε να είναι κατά το δυνατόν ωφελιμότερο ως έργο προς τους δημότες και ιδιαίτερα προς τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες της περιοχής μας.

Φυσικά δεν κρατάμε κακία ούτε σε αυτούς που μας συκοφάντησαν και μας εξύβριζαν, ενώ ο Βαγγέλης Λαμπάκης αγωνιζόταν για την ολοκλήρωση του έργου και τους περιμένουμε για τον απόλυτο συντονισμό προς υλοποίηση των προεκτεθέντων.      

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Γλήνιας: “Ζητάμε τα αυτονόητα για τη Σαμοθράκη και αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης”
Επόμενο άρθροΚρύστα Μπαμπούρα: “Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου… ημέρα Τεχνών και Έκφρασης απο το Δήμο Αλεξ/πολης, εθελοντές και καλλιτέχνες στους πεζόδρομους της Αλεξ/πολης”