Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι (ώρα 14.00), από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στην περιοχή της Αγνάντιας, χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Περιφέρειας, του Στρατού και της Αστυνομίας.

Η φωτιά στο ύψωμα του Αη-Γιώργη στην περιοχή των Λουτρών έχει περιοριστεί σημαντικά, ωστόσο είναι ακόμη σε εξέλιξη αλλά δεν τίθεται θέμα εκκένωσης του οικισμού. Πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οχήματα συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή έως ότου τεθεί υπό πλήρη έλεγχο και κατασβεστεί.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ τα ελικόπτερα είναι έτοιμα να προβούν σε ρίψεις από αέρος με το πρώτο φως της ημέρας, αν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο.

Προηγούμενο άρθροΑντιπυρικές ζώνες για να περιορίσουν την εξάπλωση της φωτιάς δημιούργησαν μηχανήματα και γκρέιντερ του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΕνδύσεις και επενδύσεις στο Αιγαίον Ύδωρ, ώστε να μη το δώσουμε, όπως την Ιωνία γη ~ Η πάλλευκη εσθήτα της Νίκης (των Χρήστου Κηπουρού και Πασχάλη Χριστοδούλου)