Το απόγευμα της Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Με μικρή συμβολική χειρονομία μεγάλης σημασίας εκφράστηκε η ευγνωμοσύνη, η αγάπη και η υποστήριξή προς τον υγειονομικό προσωπικό και τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης μας.

Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Ρούφος φώτισαν το πρώτο δέντρο στον Δήμο μας.

Με μελωδίες βιολιών και παιδικών φωνών της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης και μελωδίες από κάλαντα του κόσμου στο σαξοφώνου από τον Κωνσταντίνο Κάλλια, μεταφέρθηκε η ατμόσφαιρα των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε κάθε γωνιά του δήμου μας, της Θράκης και όλης της Ελλάδας

Προηγούμενο άρθροΜε δυο συνδημότες μας ναυτικούς επικοινώνησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ανήμερα του Αγίου Νικολάου
Επόμενο άρθρο87 νέα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΜΘ (πανελλαδικά: 904 νέα κρούσματα – 101 νέοι θάνατοι – 600 διασωληνωμένοι)