Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ. Χαράλαμπος Μιχαηλίδης:

Απαντώντας στους μύθους των στελεχών της παράταξης του τέως Δημάρχου “Πόλη & Πολίτες” για δήθεν παραλήψεις του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Α. όσον αφορά την δρομολόγηση και την μη (τάχα) κατάθεση έτοιμων μελετών, μεγάλων έργων που αφορούν το πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗ, οφείλουμε να τους βοηθήσουμε στο να αποκτήσουν έστω λίγη υπευθυνότητα, έστω λίγη αυτοδιοικητική μόρφωση και έστω ελάχιστη εξοικίωση με την αλήθεια και την ειλικρίνεια:

1. Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι οι μελέτες που επικαλείται πως ετοίμασε ο κ Λαμπάκης ήταν ανέτοιμες και ελλιπείς ως συνήθως.

2. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εντάσσεται στην κατηγορία 3 δηλαδή στους Δήμους που αποτελούν έδρες Νομών, με μόνιμους κατοίκους κάτω των 100,000.

3. Η κατηγορία 3 στην οποία είμαστε ενταγμένοι ως Δήμος, χρηματοδοτείται με το ποσόν των 22.000.000 ευρώ.

4. Στο ανωτέρω ποσό συμπεριλαμβάνονται και έργα τα οποία δεν μπόρεσαν να χρηματοδοτηθούν με το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το οποίο έληξε και τα περάσαμε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ , η Δ.Ε.Υ.Α.Α. 9.000.000 € και ο Δήμος 14.000000 €.

Αυτά είναι μόνο για αρχή. Διότι ακολουθούν μελέτες και έργα δεκάδων εκατομμυρίων τα οποία δρομολογούνται, τα δικαιούται ο ευλογημένος τόπος μας και θα τα απολαύσουν οι συνδημότες μας.

Εννέα χρόνια διοικούσατε με παραπληροφόρηση και διαστρεβλωμένα στοιχεία για πρωτιές που δεν υπήρξαν ποτέ.

Όλα αυτά σας έγιναν εμμονές και συνήθειες που αδυνατείτε να αποβάλετε και σας κατανοούμε πλήρως ως προς αυτό.

Όμως η παραπληροφόρηση είναι στοιχείο που προάγει την ανικανότητα εκείνων που χρησιμοποιούν την παραπληροφόρηση ως μέσον.

Προφανώς ή δεν διαβάζετε τις εγκυκλίους που δημοσιεύονται στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ή απλά διαγωνίζεστε στην τέχνη της λασπολογίας στην οποία ομολογουμένως είστε άπιαστοι.

Προς πληροφόρηση όλων, οι έτοιμες μελέτες που έχουμε για την δημιουργία μεγάλων έργων από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης είναι της τάξεως των 33.000.000 Ευρώ.

Συνεπώς μπορείτε να πέσετε από σήμερα σε κατάθλιψη!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "2:43 < Πόλη & Πολίτες- Βαγγέλης... Αρχική σελίδα Δημοσιεύσεις Φωτογραφίες Βίντ Χάνει πόλη των Φερών να υδροδοτηθεί από το Φράγμα Αισύμης, και λύσει για την επόμενη εικοσαετία το πρόβλημα υδροδότησης. Χάνουν οι οικισμοί Μάκρης Δικέλλων Αισύμης και η παραλιακή τους ζώνη, λύσουν το πρόβλημα υδροδότησης με αναβάθμιση της ποιότητάς του (με λιγότερα άλατα). Χάνει ΔΕΥΑΑ την ευκαιρία να εκσυγχρονίσει τα υδρόμετρά της και να αναβαθμίσει τς της κάνοντάς τις πιο φιλικές στον πολίτη! Στείλτε μήνυμα Ενημερώσεις Watch Marketplace Ομάδες Ειδοποιήσεις Μενού"

Προηγούμενο άρθροΑμάσεια: Ένας τόπος μαρτυρίου για τους Έλληνες του Πόντου (photos)
Επόμενο άρθροΕπιχορήγηση 385.461,53 ευρώ στο Δήμο Σαμοθράκης από το Υπουργείο Ναυτιλίας