Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές έχουν περάσει χειροπέδες οι αστυνομικοί σε έναν πρώην συνάδελφό τους για κακοποίηση ζώου στην Αλεξανδρούπολη.

Ο άλλοτε ένστολος άνδρας, που πλέον έχει βγει στην σύνταξη, έχει βαλθεί να εξοντώσει τα ζώα και δεν το κρύβει. Το μεσημέρι της Παρασκευής κακοποίησε βάναυσα μια ανυπεράσπιστη γάτα, στον οικισμό Απαλό της Αλεξανδρούπολης. Φαίνεται, μάλιστα, πως είχε σκοπό να σκοτώσει το άτυχο ζώο, όπως κατέθεσε ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος τον εμπόδισε να ολοκληρώσει την αποτρόπαια προσπάθειά του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και του επιβλήθηκε το βαρύ διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης άσκησε δίωξη για κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που βασάνιζε ανυπεράσπιστα ζώα καθώς, έχει συλληφθεί άλλες δυο φορές για τον ίδιο λόγο!

ΠΗΓΗ www.newsbreak.gr

Προηγούμενο άρθροΣχολεία: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα θρανία για ανεμβολίαστους μαθητές, δύο rapid test για τους καθηγητές
Επόμενο άρθροΠολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα στην ΑΜΘ