Συνελληνίδες και Συνέλληνες για ακόμα μια φορά θα είμαι παρών στην εκλογική μάχη ως Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Έβρου με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και θέλω την ψήφο όλων των πολιτών του περήφανου Έβρου.

Όλοι οι Εβρίτες βιώνουμε την τεράστια αδικία αυτού του πολιτικού κατεστημένου που έχει παραμελήσει τον νομό μας και ειδικά ο Βόρειος Έβρος βλέπει καθημερινά την υποανάπτυξη που τον έχουν οδηγήσει όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά.

Υπάρχουν τεράστια προβλήματα σε όλους του τομείς όπως Εργασία , Υγεία , Ασφάλεια , Οδικό Δίκτυο , Αγροτική Παραγωγή και Κτηνοτροφία και Αλιεία. Το αποτέλεσμα αυτών των προβλημάτων είναι να ερημώσει ο Έβρος από κατοίκους και ιδιαίτερα από νεολαία  φεύγοντας είτε σε άλλα μέρη της Ελλάδος ή στο εξωτερικό για να βρούνε εργασία και να μπορέσουν να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.

Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει σχέδιο από κανένα κόμμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον Νομό Έβρου παρά μόνο ανούσιες υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρούνται.

Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο μοναδικός που ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ όταν ο Ελληνας πολίτης του δώσει την δύναμη να διοίκηση αυτήν την ιερή χώρα να εγκαθιδρύσει την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΡΧΕΣ – ΑΞΙΕΣ – ΠΟΛΕΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ να υλοποιήσει το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ που εδώ και χρόνια έχουν γίνει χιλιάδες μελέτες για έργα ΥΠΟΔΟΜΗΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να αλλάξει ριζικά την εικόνα της σε όλων των πλανήτη.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ μπορείς να το μελετήσεις εδώ:https://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

Για αυτό το λόγο ζητάω την ΨΗΦΟ σας ΕΒΡΙΤΕΣ για να αλλάξουμε τον νομό μας προς το καλύτερο !!!

Για να είναι ο ΕΒΡΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ στην επόμενη Βουλή !!!

ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ ΡΙΞΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ! ! !

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΗΛΙΑΔΗ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Βίντεο στο κανάλι μου στο youtube από την περιοδεία μου στην Αλεξανδρούπολη

https://www.youtube.com/watch?v=g_J81wlbFYU&feature=youtu.be

Προηγούμενο άρθροΣτις κάλπες με «σφιγμένα δόντια»… (γράφει ο Βασίλης Τσολακίδης – υποψήφιος βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ)
Επόμενο άρθροΠρόσκληση παρουσίασης συνδυασμού ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ