Δελτίου Τύπου Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ορεστιάδας & Περιφέρειας 

Στις 23 Απριλίου 2018 ο Πρόεδρος της ΕΕΒΟΠ επισκέφθηκε τον πρυτανεύοντα του ΔΠΘ κ.Τουλουπίδη , στην Πρυτανεία του ΔΠΘ στην Κομοτηνή, για το θέμα της ίδρυσης του νέου τμήματος Διαιτολογίας και επιστήμης τροφίμων, του οποίου η ίδρυση ανακοινώθηκε ένα χρόνο πριν, από την Σύγκλητο του ΔΠΘ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η πρόεδρος της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων Ορεστιάδας κα Σταθουράκη και η ταμίας του συλλόγου Κέντρων Ξένων γλωσσών Ν.Εβρου κα Τσομπανίδου.

Στον κ.Τουλουπίδη τέθηκε το θέμα της ανακοίνωσης από τον ίδιο στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΠΕΔ, ότι υπάρχει πιθανότητα να προταθεί άλλη πόλη του Ν.Εβρου ως έδρα του τμήματος και συνεπώς η ματαίωση της δημιουργίας του στην Ορεστιάδα.

Μας ενημέρωσε ότι υπάρχει σαφής θέση της Συγκλήτου η οποία ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, και αυτό θα το εκφράσει στην σύσκεψη που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου, με νέα απόφαση , ακυρώνοντας την προηγούμενη απόφαση που είχε λάβει η ίδια στις 27 Απριλίου 2017.

Ως επιχειρηματικές- επαγγελματικές μονάδες αλλά και ως δημότες την Ορεστιάδας θεωρούμε ότι ένα τόσο σημαντικό και στρατηγικής σημασίας θέμα, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μικροπολιτικής ή συντεχνιακών αντιλήψεων και προτεραιοτήτων, και την υποστήριξή του θα προωθήσουμε σε επίπεδο του Υπουργείου Παιδείας

Προηγούμενο άρθροMaster Ιωάννης Ζάχος: «Την Κυριακή 29 Απριλίου στο Προθερμαντήριο ΚΕΓΕ το 9ο Apollon Cup»
Επόμενο άρθροΠρόταση δενδροφύτευσης στο Πάρκο «ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ» από την δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ