Πραγματοποιήθηκαν στο ΤΟΛ-Προπονητήριο ενόργανης γυμναστικής οι Χριστογεννιάτικες επιδείξεις προόδου Α’ τριμήνου των τμημάτων μαζικής άθλησης, του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης(Ο.Ε.Γ.Α.).
Με βάση τον ετήσιο προγραμματισμό των προπονητών και τους στόχους που έχουν θέσει, διοργανώνονται επιδείξεις(τριμήνων) δείχνοντας το βαθμό της εξέλιξης του κάθε παιδιού με βάση συγκεκριμένων ασκήσεων που έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με την ηλικία τους.
Συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή 18-12-2015 το προαγωνιστικό τμήμα και το τμήμα μαζικής άθλησης αγοριών με προπονητή το ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ
Το Σάββατο 19-12-2015 το 2ο τμήμα μαζικής άθλησης κοριτσιών με την προπονήτρια ΕΛΕΝΗ ΔΕΛΙΔΟΥ.
Την Δευτέρα 21-12-2015 το προαγωνιστικό τμήμα με το 1ο τμήμα μαζικής άθλησης με τις προπονήτριες ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΥΛΓΕΡΗ.
Συντονιστές των επιδείξεων ο προπονητής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ και ο ειδικός συνεργάτης ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ.
Μέσα σε ένα χαρούμενο και θετικό κλίμα τα παιδιά παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα, σύμφωνα με αυτά που διδαχτήκαν από τη αρχή της σεζόν.
Η ένθερμη στήριξη με τα χειροκροτήματα των γονέων, δημιούργησε αισιόδοξα μηνύματα στους προπονητές και στους ιθύνοντες του συλλόγου, που για ακόμη μια φορά πιστοποιείται, πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Στο τέλος των επιδείξεων τα παιδιά κεραστήκαν μελομακάρονα και χυμούς, ευγενείς χορηγίες των Αρτοποιείων Αφοί Δαλθανάση από Κομοτηνή, Γιώργου Γεωργουλάκη από Παλαγία Αλεξανδρούπολης και από την Ποτοποιία Αφοί Χατζόπουλοι.
Η οικογένεια του Ο.Ε.Γ.Α. ευχαριστεί τους γονείς και όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου και εύχεται σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!
Έναρξη προπονήσεων των τμημάτων μαζικής άθλησης την Δευτέρα 04-12-2016!!!ΟΕΓΑΣ1ΟΕΓΑΣ2

Προηγούμενο άρθροΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, το 5ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ που διοργάνωσαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθρο59.414 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ