Ο Περιφερειάρχης…θυμήθηκε τον βόρειο Έβρο!

Πολύ αργά θυμήθηκε ο Περιφερειάρχης τον βόρειο Έβρο και τα προβλήματα του και παρά την προσπάθεια του να πείσει για το αντίθετο, η άγνοια του ήταν περισσότερο από προφανής.

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές αποφάσισε να επισκεφτεί την Ορεστιάδα και να ανακοινώσει δύο έργα, τα οποία «σέρνει» από την αρχή της θητείας του και με αυτό το πρόσχημα επιχείρησε να δείξει ενδιαφέρον.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Περιφερειάρχης δεν έχει την παραμικρή ιδέα για όσα συμβαίνουν στον Έβρο, έχει πλήρη άγνοια για τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της περιοχής και επιδεικνύει συστηματική αδιαφορία για την παροχή λύσεων.

Και, αυτό δεν είναι διαπίστωση μόνο της παράταξής μας, που έχει καταδικάσει πολλές φορές την απαθή στάση του, αλλά είναι διαπίστωση κυρίως των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στον Έβρο χωρίς στήριξη από την διοίκηση της οποίας προΐσταται ο περιφερειάρχης.

Δεν ήταν λίγοι οι πρόεδροι κοινοτήτων και οι θεσμικοί εκπρόσωποι που κατήγγειλαν ενώπιον του την ανυπαρξία του, την αδιαφορία της διοίκησής του για τα αιτήματα που προωθούν κατά καιρούς, ακόμη και την απροθυμία του να συναντήσει ανθρώπους προκειμένου να συζητήσει προβλήματα.

Η δικαιολογία του βέβαια, είναι ότι έχει πολλή δουλειά, αλλά είναι τουλάχιστον αστεία! Διότι, αν όντως έκανε πολλή δουλειά θα είχε έστω και ένα αποτέλεσμα να δείξει και δεν θα προσπαθούσε να αντικρούσει την κριτική με παιδιάστικες δικαιολογίες και αλαζονική στάση.

Η συνολική αμηχανία του πάντως στη σύσκεψη που ο ίδιος προκάλεσε, είναι η απόδειξη ότι πλέον βρίσκεται σε αποδρομή. Το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω και σε λίγους μήνες θα βρίσκεται στο σπίτι του για να…ξεκουραστεί κιόλας από την «πολλή» δουλειά…

Προηγούμενο άρθροΜε εντολή Θεοδωρικάκου, διοικητική έρευνα μετά την συνέντευξη Π. Χαρέλα στον MAXIMUM FM 93,6 και τον Δ. Κολιό για τα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης από Συνοριοφύλακες
Επόμενο άρθροΠροσπάθησαν να περάσουν 45 πιστόλια από το τελωνείο των Κήπων