Με έκπληξη μας πληροφορηθήκαμε από τον Υπεύθυνο του Προπονητικού Κέντρου ΠΑΕ ΠΑΟΚ Διδυμοτείχου Βασίλη Μπισιρόπουλο ότι ο Ορέστης Ορεστιάδας δεν δήλωσε συμμετοχή για το 2ο Ανοικτό Camp Επιλογής Παικτών που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο Ισαάκιο. 

Στις 4 Σεπτεμβρίου έληξε η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής των ακαδημιών για το Camp Επιλογής Παικτών του ΠΑΟΚ και όπως μάθαμε σήμερα μία από τις πιο δυνατές ομάδες του Β. Έβρου δεν θα κατεβάσει κανένα νεαρό ποδοσφαιριστή της από κανένα της τμήμα. Όπως μάλιστα μας είπε ο κ. Μπισιρόπουλος επικοινώνησε αρκετές φορές με τους ανθρώπους του Ορέστη αλλά ποτέ δεν πήρε σαφή απάντηση. Ο λόγος της απουσίας της ομάδας από την Ορεστιάδα από αυτή τη διοργάνωση παραμένει ακόμα άγνωστος.

Στο Camp θα λάβουν μέρος ο ΠΑΟΚ Ισαακίου, η ΑΕΚ Έβρου Σουφλίου, ο Ηρακλής Ηρακλή Σαγήνης, ο Ακρίτας Ν. Βύσσας και η ΑΕ Διδυμοτείχου. Θα συμμετάσχουν παιδιά γεννημένα από το 2004 έως το 2008.

Παράλληλα θα γίνει φιλικός αγώνας παλαιμάχων Βορείου Έβρου με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ στο οποίο μεταξύ άλλων θα παίξουν οι Μπορμπόκης, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Αλαβάντας, Πουρλιοτόπουλος και Μαλιούφας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας γίνεται στη μνήμη δυο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που δεν είναι πια στη ζωή και πρόσφεραν πάρα πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ισαακίου η οποία συνεχίζει: Το τουρνουά θα προσπαθήσει να γίνει θεσμός για την περιοχή μας και θα ονομασθεί «1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΤΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ 2016».

Η είσοδος σε αυτό το τουρνουά είναι ελεύθερη για όλους.

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΑΜΠΟΥΔΗ ΠΑΤΙΔΗ

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής 

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία έκλεισε το 2ο Φεστιβάλ Via Egnatia στον Έβρο
Επόμενο άρθροΙερά Σύνοδος προς Ν.Φίλη: «Μόνο με προεδρικό διάταγμα μπορείς να καταργήσεις την πρωινή προσευχή και όχι με μια απλή απόφασή σου»!