Οι εικόνες που βλέπετε είναι από τις πρόβες των guest καλλιτεχνών

Η πρόβα έγινε στην έδρα του συλλόγου Baila Conmingo, χορευτές του οποίου θα πλαισιώσουν χορευτικά την Αθανασία Δημητριάδη που θα τραγουδήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι του event.

Την Αθανασία Δημητριάδη ένα κορίτσι 22 ετών που διακρίθηκε και επιλέχτηκε η συμμετοχή της στην συναυλία όχι μόνο για την φωνή της αλλά και για το ήθος και την σοβαρότητα της όπως τόνισε η Ζετα Γκούσκου που έχει την επιμέλεια της συναυλίας του Πολυκοινωνικού. Η Αθανασία είναι από την Αλεξανδρούπολη σπουδάζει στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Διοίκηση επιχειρήσεων.

Στην συναυλία θα συνοδέψουν την Αθανασία: ο Τόλης Κουγιουμτζής με σαξόφωνο καθηγητής του ωδείου Φαέθων με τους Φύρδην Μίγδην σε μια διασκευή του Μπαμπή Τσακαλίδη. Παίζουν ακόμα οι: Γιάννης Θυμιανιδης και Νικος Σουβλερης.

Οι Baila Conmingo συμμετέχουν για δεύτερη φορά φέτος σε δράση Πολυκοινωνικού, καθώς μέλη του συλλόγου είχαν χορέψει και στην αντίστοιχη περυσινή συναυλία.

 

Προηγούμενο άρθροΣυμπαράσταση της ΠΕΔ ΑΜΘ για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Πολιτική δίωξη του Πρύτανη του ΔΠΘ από τον Υπουργό Παιδείας! Η Κυβέρνηση θέτει στο περιθώριο το Ίδρυμα!”