Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το πρωί της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιώργος Γεωργιάδης.

Η συνέντευξη αυτή η οποία ήταν ανοικτή προς όλα τα Μ.Μ.Ε. έγινε στο γραφείο του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης και είχε ως σκοπό να παρακινήσει όλους τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης του Έβρου να σταθούν με όποιο τρόπο μπορούν δίπλα στην ομάδα βόλεϊ του Εθνικού. Ο κ. Λαμπάκης τόνισε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί από την πλευρά του και γι’ αυτό φέτος στα 35.000 ευρώ που θα δοθούν από τον Δήμο στον Εθνικό για τα 14  τμήματα του, θα προσθέσει άλλες 2.000 για το τμήμα βόλεϊ της ομάδας. Παράλληλα είπε ότι και ο Περιφερειάρχης θα ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα και θα βοηθήσει και αυτός τον Εθνικό έτσι ώστε να μπορεί η ομάδα της Θράκης να πραγματοποιεί με άνεση τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις και να συνεχίσει να κάνει περήφανη όλη την περιοχή και την Ελλάδα.

Ακούστε τι είπαν οι κ.κ. Τοψίδης, Λαμπάκης & Γεωργιάδης:

Χ. ΤΟΨΙΔΗΣ 25-01-2016 by Maximum936fm on Mixcloud

Ε. ΛΑΜΠΑΚΗΣ 25-1-2016 by Maximum936fm on Mixcloud

Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 25-1-2016 by Maximum936fm on Mixcloud

 

Να θυμίσουμε πως ο Εθνικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους «16» του Challenge Cup και αν την Τετάρτη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Λιγκ στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» προκριθεί θα βρεθεί στης 8 καλύτερες ομάδες της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ναλμπάντης

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΤσιομπανίδης Βάκης: Δεν είναι η πρώτη φορά ΣΥΡΙΖΑ είναι 5η φορά ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροΈνστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 05/02/2016 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη