Αγαπητοί πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κάτοικοι της κοινότητας του Άβαντα, είμαστε εδώ και σας ζητάμε να μας δώσετε τη δύναμη να κάνουμε τα κοινά μας οράματα πραγματικότητα. Κοιτάζοντας το παρελθόν βλέπουμε ξεκάθαρα το μέλλον του Άβαντα. Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να δώσουμε στο χωριό μας το μέλλον που του ανήκει. Ο πολιτισμός και η ιστορία, μας δείχνουν τον δρόμο. Αυτόν θα βαδίσουμε όλοι μαζί με μόνο σκοπό το καλό του χωριού μας.

Ο νέος εκλογικός νόμος δίνει δυνατότητες για έργα, δίνει προϋπολογισμό στις κοινότητες, κάνοντάς τες ικανές να έχουν γνώμη και λόγο για την ανάπτυξη. Βάζει τη συνεργασία ως βασικό συστατικό για τη λειτουργία των κοινοτήτων και των δήμων.

Ως ομάδα διεκδικούμε την κατασκευή της νέας γέφυρας, την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, την επισκευή και συντήρηση των αγροτικών δρόμων, την απόδοση ανταποδοτικών τελών που αναλογούν στην κοινότητα, την πλήρη και εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου, τη σωστή αξιοποίηση και λειτουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου, την απρόσκοπτη λειτουργία του αγροτικού ιατρείου, την ανάδειξη των κάστρων και των περιπατητικών μονοπατιών του Άβαντα, την επαναλειτουργία των χώρων αναψυχής, τη δημιουργία θεάτρου στον χώρο του παλαιού λατομείου, την ανάδειξη των πετρόκτιστων οικημάτων, την αξιοποίηση του κτιρίου της παλαιάς αστυνομίας, την κατασκευή προπονητικού κέντρου επιτραπέζιας αντισφαίρισης, την αναβάθμιση των ορειβατικών πεδίων, τη δημιουργία υποδομών για τη διατήρηση και ανάδειξη της τοπικής παράδοσης, την ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων της περιοχής μας.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε επενδύσεις που καταστρέφουν το περιβάλλον και δεν σέβονται το μέλλον και τη ζωή των ανθρώπων.

Καλούμε όλους τους υποψηφίους δημάρχους να στηρίξουν τις προσπάθειές μας.

Ζητάμε τη στήριξη όλων σας, για το καλό και την ευημερία του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Χατζηγεωργίου
Υποψήφιος Πρόεδρος Κοινότητας Άβαντα

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική ημερίδα με θέμα “Φορολογικά, Νομικά, Οργανωτικά θέματα Αθλητικών Συλλόγων” , στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΠροκηρύχτηκαν 9 μόνιμες θέσεις υπαλλήλων στα Νοσοκομεία του Έβρου