Πολλά διαφορετικά πράγματα και όχι ένα ήταν αυτά που οδήγησαν την ομάδα Beach Boys των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης να αποσυρθούν από το Champions Cup του Beach Hanball που διεξάγεται και φέτος στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, οι Κύκλωπες δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν τον κατάλληλο αριθμό παικτών που χρειαζόταν για να συμμετάσχει η ομάδα στην διοργάνωση καθώς οι 5 από τους 10 που είχαν δηλωθεί είχαν κώλυμα. Από αυτούς τους 5 ο Κώστας Θεοδώρου είχε πρόβλημα τραυματισμού και ο Αλέξανδρος Ξανθόπουλος είχε μπει στη σχολή της Αστυνομίας και δεν του επιτρεπόταν να φύγει εκτός χώρας μέχρι να τελειώσει η εκπαίδευση.

Οι άλλοι τρεις ήταν οι Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, Χρήστος Ξενοπανάγος και Βαγγέλης Αραμπατζής, στους οποίους οι ομάδες χάντμπολ σάλας στις οποίες αγωνίζονται, απαγόρεψαν να πάρουν μέρος στην ευρωπαϊκή διοργάνωση με τα χρώματα των Beach Boys.

Ωστόσο, κύκλοι των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα παράπονα τους προς την Ελληνική Ομοσποδία Χειροσφαίρισης, καθώς όπως δηλώνουν στο radiomax.gr η Ομοσπονδία δεν τους προστάτεψε και δεν τους ενημέρωσε εγκαίρως για το ότι δεν μπορούν να κάνουν άλλες μεταγραφές.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γίνεται λόγος και για αποκλεισμό από επόμενες διοργανώσεις.

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα ήρθε λοιπόν το πρόστιμο για τους Κύκλωπες που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΚολλύρης Ηλίας: Θετικό το κλίμα στην πρώτη δίκη. Δίκαιο το αίτημα των φωτοβολταϊκών στέγης
Επόμενο άρθροΔεύτερη κούπα για τον Γιώργο Κάλλια του Φάρου Αλεξανδρούπολης!