Τη Δευτέρα λήγει η δεύτερη ευκαιρία για επανένταξη των οφειλετών του e-ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Όσοι έχασαν τη ρύθμιση των 120 δόσεων έχουν την ευκαιρία να επανενταχθούν σ’ αυτήν, αρκεί να πληρώσουν μία δόση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου
Δύο 24ωρα έχουν απομείνει προκειμένου να αξιοποιηθεί η «δεύτερη» ευκαιρία για την επανένταξη των ασφαλισμένων οφειλετών του e-ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ στις ρυθμίσεις οφειλών που έχασαν λόγω πανδημίας, όπως για παράδειγμα αυτή των 120 δόσεων. Με βάση τη σχετική διάταξη που ψηφίστηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ (26/11/2020) λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η προθεσμία για την πληρωμή μιας δόσης, ώστε να αναβιώσει η χαμένη ρύθμιση.
Μάλλον είναι ρύθμιση για τους κολλητούς, ποιος μικροεπαγγελματίας ενημερώθηκε απ την επίσημη πολιτεία που τόσα ξοδεύει για την ενημέρωση.
Η επανένταξη των οφειλετών συντελείται με την απλή καταβολή της δόσης του μηνός Νοεμβρίου 2020, η οποία όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του ίδιου μήνα, δηλαδή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Η νέα ευκαιρία επανένταξης αφορά ασφαλισμένους οφειλέτες του e-ΕΦΚΑ που ήταν στους πληττόμενους τον περασμένο Απρίλιο, έλαβαν «πάγωμα» της ρύθμισής τους για 3 μήνες, αλλά έχασαν από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο τη ρύθμισή τους, για παράδειγμα τη ρύθμιση των 120 δόσεων. Τώρα έχουν την ευκαιρία να επανενταχθούν στη ρύθμιση, αρκεί να πληρώσουν μία δόση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Σε αυτή την περίπτωση, η προθεσμία καταβολής όλων των επόμενων δόσεων της αναβιώσασας ρύθμισης παρατείνεται κατά το πλήθος των δόσεων που ήταν ανεξόφλητες την ημέρα της αναβίωσης.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη στον Έβρο αλλοδαπός που εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Καμίνια
Επόμενο άρθροΜε “κρατική σφραγίδα” το εμπάργκο της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία