Μετά από χρόνια… ξανά κρουαζιερόπλοιο στο Λιμάνι της Αλεξανδρουπολης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 4 Ιουλίου 2018
1108 0

Το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:00 αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το κρουαζιερόπλοιο SALAMIS FILOXENIA το οποίο φέρει κυπριακή σημαία και επιβαίνουν σε αυτό κατά προσέγγιση 400 τουρίστες (90% Κύπριοι και 10% Άγγλοι κλπ) και 228 άτομα πλήρωμα.

Το SALAMIS FILOXENIA έρχεται από την Μυτιλήνη έχοντας ως επόμενο προορισμό την πόλη της Καβάλας.

Ανακοινώνεται επίσης ότι θα πραγματοποιήσει διανυκτέρευση το βράδυ της Τρίτης, ενώ θα αναχωρήσει την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 24:00.

Η επικείμενη άφιξη τουριστών & πληρώματος και η έξοδος ενός μέρους από αυτούς στην «αγορά», θέτει σε εγρήγορση τους εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης λοιπόν, ενόψει της άφιξης τουριστών και εργαζομένων κρουαζιέρας και περιήγησης αυτών στην πόλη την προσεχή Τρίτη, ενημερώνει έγκαιρα τους επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τον τρόπο προσέγγισης και προσέλκυσης των επισκεπτών – τουριστών του εν λόγω κρουαζιερόπλοιου.

Σημείωση : Στην περίπτωση που επιθυμεί επιχειρηματίας να διαφημίσει την επιχείρησή του μπορεί να διανέμει flyers μπροστά από το κιόσκι στην είσοδο του λιμανιού καθώς ο κατάπλους του SALAMIS FILOXENIA θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ακτοπλοιοίας!

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών ΑΜ-Θ για το άνοιγμα των σχολείων

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2021 0
Ως Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ευχόμαστε σε όλους τους γονείς και τους μαθητές της περιοχής μας καλή…

Δείτε την συγκέντρωση – πορεία κατά του φράχτη στον Έβρο , που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιανουαρίου 2016 0
Το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Πανελλαδική κινητοποίηση για «ανοιχτά σύνορα και πτώση του φράχτη στο Έβρο»…