Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων Διδυμοτείχου με σύνθημα: «Πόλη χωρίς νερό, πόλη χωρίς μέλλον»

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Ιουλίου 2017
415 0

Με το σύνθημα «Πόλη χωρίς νερό, πόλη χωρίς μέλλον» οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 19:30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο. Όπως αναφέρει η πρόσκληση μεσώ facebook:

Η υπομονή των κατοίκων του Διδυμοτείχου εξαντλήθηκε. Το… ποτήρι της οργής ξεχείλισε, μια και το άλλο ποτήρι νερό δεν βρίσκει να γεμίσει όταν οι πολίτες ανοίγουν τις βρύσες αλλά νερό δεν τρέχει. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά.

Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουλίου, προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο της πόλης στις 19:30 μ.μ Το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης θα είναι «Πόλη χωρίς νερό, πόλη χωρίς μέλλον». Μάλιστα ήδη καλούν ο ένας τον άλλον στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση αυτή. Μήπως και γίνει κάτι και… στάξουν καμιά σταγόνα νερό οι βρύσες.

Σχετικά άρθρα

Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για την κατάργηση τους τέλους επιτηδεύματος για όλους τους αγρότες

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιουνίου 2020 0
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπ. Οικονομικών κατέθεσε η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ, για την άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος…

Ανοιχτή Επιστολή Ν. Γκαρά σε Βρούτση και Βορίδη για την έλλειψη πλαισίου εργατών γης και προβλήματα αγροτών

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαΐου 2020 0
Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Έβρου που παραμένουν ξεχασμένοι από την Κυβέρνηση Ανοιχτή επιστολή…