2 Φεβρουαρίου 2017 «Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων» – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Υγρότοπος, ένας τόπος μαγικός»

333 0

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγροτόπων η οποία γιορτάζεται στις 2 Φεβρουαρίου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης καλεί τις σχολικές ομάδες να επισκεφτούν το Μουσείο και να γιορτάσουν όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα μέσα από τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα«Υγρότοπος, ένας τόπος μαγικός» που κύριο στόχο έχει να αναδείξει την σπουδαιότητα των υγροβιότοπων τόσο ως προς την πανίδα που φιλοξενούν όσο και στα οφέλη των ανθρώπων από την προστασία τους.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο και προσαρμόζεται στις εκπαιδευτικές ανάγκες και δεξιότητες των μαθητών Α, Β, Γ΄ και Δ΄ δημοτικού.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί 1 – 10 /02/2017

Οι εκπαιδευτικοί των σχολικών τάξεων που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο ώστε να προγραμματίσουν την επίσκεψη.

Διάρκεια προγράμματος: 1.30 λεπτά.

Εμψυχώτρια προγράμματος: Ανδρεάδου Έφη.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου

Σχετικά άρθρα

Παρουσιάστηκε το βιβλίο”γινάτι-Ο σοφός της λίμνης” του Γ.Καλπούζου , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Απριλίου 2018 0
Το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ-Φωτεινή Σκαρλακίδου και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ πραγματοποίησαν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου “γινάτι-Ο σοφός της λίμνης”,…

Χιλιάδες καρναβαλιστές και πλήθος κόσμου στην καρναβαλική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης!

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Φεβρουαρίου 2017 0
Το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιηθηκε η καρναβαλική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης Η συμμετοχή φέτος είναι μεγαλύτερη από πέρσι και…