1ο Τουρνουά Grass Handball Δημοτικών Σχολείων στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:13
1698 0

Ο ΑΕΠΣ Βορέας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας διοργανώνει το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ GRASS HANDBALL ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας(Ακαδημίας) την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00.

Το συγκεκριμένο Τουρνουά έχει ως σκοπό του να φέρει σε επαφή τους μαθητές με το Ολυμπιακό Άθλημα της Χειροσφαίρισης, αξιοποιώντας τον χώρο πρασίνου ενός από τα κεντρικότερα Πάρκα της Αλεξανδρούπολης. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού (1η
Κατηγορία Γ&Δ τάξη, 2η Κατηγορία Ε&ΣΤ τάξη μικτά αγόρια και κορίτσια).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα Σχολεία έως την Τετάρτη 2/5 καθώς και στην Γραμματεία της εκδήλωσης στην είσοδο του Πάρκου την ίδια ημέρα 10:00-10:30.

Στον χώρο του Πάρκου Εθνικής Ανεξαρτησίας θα στηθούν 2 γήπεδα Χάντμπολ και τα παιδιά σχηματίζοντας ομάδες των 4 ατόμων θα συμμετέχουν σε αγώνες. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις για μικρότερα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: 1 ασημένιο η Δημητριάδου και 150 βαθμοί για τον ΟΦΘΑ στην κορυφή της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιουνίου 2021 0
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών  τελείωσε και η Θεσσαλονίκη μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διοργάνωσε το καλύτερο πρωτάθλημα κολύμβησης …