Το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρουπολη η παγκόσμια δράση 1ο Walk for freedom που διοργανώνουν στην πόλη μας το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αλεξανδρούπολης και η Α21.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Το Κέντρο Κοινότητας, τμήμα του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος Ν.Π.Δ.Δ (δ.τ Πολυκοινωνικό), βρίσκεται στην πρώτη γραμμή υποδοχής, διερεύνησης και καταγραφής αναγκών, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες υποστήριξης. Η Α21 είναι μια διεθνής, μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται ενάντια στην εμπορία ανθρώπων (human trafficking).

Το Walk for freedom αποτελεί διεθνή εκδήλωση όπου άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν με στόχο την ενημέρωση, την αφύπνιση, την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση των πολιτών για το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων.

Το 1ο Walk for Freedom στην πόλη μας είχε σύνθημα περπάτησε μαζί μας ώστε να ακουστεί το πιο ηχηρό μήνυμα κατά της εμπορίας ανθρώπων.

Υπάρχουν εκατομμύρια σκλάβοι σήμερα αλλά και δισεκατομμύρια άνθρωποι σαν εσένα και εμένα.

Ας πάρουμε θέση ενάντια στο έγκλημα της εμπορίας καθώς είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους.

Προηγούμενο άρθροΣυντονίστρια Προσφυγικού – Μεταναστευτικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η Μελίνα Δερμεντζοπούλου
Επόμενο άρθροΟ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν. Εβρου “ΣυνεχίΖΩ” μοίρασε ροζ κορδελάκια και “υπενθυμίσεις ζωής” έξω από το Δημαρχείο Αλεξανδρουπολης