Πλήθος κόσμου στην λαμπρά πανήγυρη του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Δεκεμβρίου 2019
875 0

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε το πρωί της Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 η μνήμη του Αγίου Ελευθερίου στον περικαλλή και πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αλεξανδρουπόλεως.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Χριστόδουλο Καραθανάση και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος κατέκλυσε τον Ιερό Ναό για να τιμήσει την μνήμη και να προσκυνήσει τα ιερά λείψανα του Αγίου Ελευθερίου και της μητέρας αυτού Αγίας Ανθίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Σκουρλέτης: “Oι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διενεργηθούν τη δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου 2019. Με το σύστημα της απλής αναλογικής”

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Απριλίου 2018 0
Βασικά σημεία του «Κλεισθένη», του νομοσχεδίου για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της αυτοδιοίκησης, με αιχμή την αλλαγή του εκλογικού…

Με 89 εκατ. ευρώ από τα διαρθρωτικά ταμεία η ΠΑΜΘ κατατάσσεται στις τρεις πρώτες Περιφέρειες της χώρας, μαζί με την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, στη διάθεση των περισσότερων πόρων για την υγεία

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαΐου 2020 0
Στα 89 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι πόροι που έχει ήδη διαθέσει και δεσμεύσει η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ για την…