Ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με θέμα τις Ευρωεκλογές.

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Απριλίου 2019
435 0

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Ενώνουμε Δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών για την Ευρώπη των λαών.

Η Ν.Ε. ΘΕΩΡΕΙ ότι οι Ευρωεκλογές του Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία της Ε.Ε. γιατί το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει το μέλλον της ώστε να μη χαθεί η ελπίδα και να χτιστεί με αισιοδοξία μια καλύτερη Ευρώπη.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση η ανάγκη σήμερα για τη συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού μετώπου στην Ευρώπη και στη χώρα μας συνιστά πολιτική αναγκαιότητα για τη θωράκιση της Δημοκρατίας, για μην εκλείψει η ανθρωπιά, για να μην επιβληθεί η νεοφασιστική βαρβαρότητα.

Δημιουργεί τις προϋποθέσεις επιτυχίας ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΕΤΩΠΟΣ απέναντι στις κυρίαρχες δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού που υπερασπίζονται την Ευρώπη της λιτότητας για τους πολλούς και της συσσώρευσης πλούτου για τους λίγους και εκλεκτούς, αλλά και απέναντι στην ακροδεξιά, η οποία επιδιώκει τη συλλογική οπισθοδρόμηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών, την επιστροφή στις μαύρες μέρες των εθνικών ανταγωνισμών, της εθνικιστικής περιχαράκωσης και, φυσικά, της διάλυσης της Ευρώπης.

ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ που μέχρι σήμερα στη χώρα μας έχει δώσει αποτελέσματα θετικά και ελπιδοφόρα για τον ελληνικό λαό.

Το τέλος των μνημονίων στην Ελλάδα υπό τη διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ συνιστά μια ιστορικού χαρακτήρα δικαίωση που ξεπερνά τα όρια της χώρας, βγάζοντάς την, παράλληλα, από τη διεθνή απομόνωση στην οποία την καταδίκασαν οι κυβερνήσεις της κρίσης.

Σήμερα οφείλουμε να σηκώσουμε το βάρος της ιστορικής ευθύνης για μια Ευρώπη βαθιά δημοκρατική, αλληλέγγυα, ειρηνική κοινωνική και ουσιαστικά ανθρώπινη.

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε Εβρίτισσα και Εβρίτη , τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, αριστερούς, δημοκράτες, σοσιαλιστές, πράσινους να συστρατευτούν στη συγκρότηση του προοδευτικού μετώπου, για να δώσουμε από κοινού και με επιτυχία τη μάχη των εκλογών, ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.

Ενώνουμε Δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών για την Ευρώπη των λαών.

Σχετικά άρθρα

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιανουαρίου 2019 0
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2018 στην πλατεία…

Ανθρώπων έργα στο νηπιαγωγείο Πέπλου

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Οκτωβρίου 2020 0
Με τη συνεργασία των κατοίκων, των υπηρεσιακών υπαλλήλων και της δημοτικής αρχής, το Νηπιαγωγείο Πέπλου, το τελευταίο ελληνικό νηπιαγωγείο πριν…

Δείτε τι αναφέρει το Πρωτόκολλο Συνεργασίας µεταξύ των ∆ήµων Αλεξανδρούπολης και Burgas

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Νοεμβρίου 2016 0
Πρωτόκολλο Συνεργασίας Μεταξύ των ∆ήµων Αλεξανδρούπολης και Burgas Οι ∆ήµαρχοι Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαµπάκης και Burgas κ.Dimitar Nikolov εκφράζοντας τη…