Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας απευθύνω αυτή την επιστολή τόσο ως Έλληνας πολίτης, όσο και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜ.ΤΟ.) του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Βλέποντας τον τρόπο που λειτουργείτε στο Υπουργείο Εξωτερικών απέναντι στο καθεστώς της Τουρκίας, έλαβα την πρωτοβουλία να σας ενημερώσω για την δυνατότητα που έχετε από τη θέση σας να πρωτοστατήσετε σε μία κίνηση δικαιοσύνης και να καλύψετε ένα κενό που δημιουργήθηκε από την αδικία προς το πρόσωπο του ηγέτη των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Τα γεγονότα είναι γνωστά από την μαύρη εποχή Σημίτη-Πάγκαλου που έστειλαν τον Οτσαλάν στην τούρκικη φυλακή του Ιμραλί από το 1999. Η Ελλάδα, ως φάρος πολιτισμού και σε μία κίνηση για αντιστάθμισμα της απαράδεκτης στάσης του διδύμου Σημίτη-Πάγκαλου θεωρώ ότι με εσάς στη ηγεσία του ΥΠΕΞ μπορεί να ξεκινήσει μία διεθνή προσπάθεια απελευθέρωσης του Οτσαλάν και της παροχής ασύλου στην Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια των διερευνητικών επαφών με την τουρκική κυβέρνηση, θα μπορούσατε να θέσετε το θέμα της απελευθέρωσης του Οτσαλάν για να διερευνηθούν οι προθέσεις της άλλης πλευράς.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Κοζάρης

Προηγούμενο άρθροΝέος βρεφονηπιακός σταθμός θα κατασκευαστεί μέσα στο Στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ»
Επόμενο άρθροΚορονοϊος: 5.488 θάνατοι (συνολικά) στην Ελλάδα