Δήλωση συμπαράσταση και αλληλεγγύη Χαφτάρ προς στους «γενναίους Έλληνες στρατιώτες»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Μαρτίου 2020
441 0

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του LNA του οποίου ηγείται ο Στρατάρχης Χαφτάρ, έγιναν δηλώσεις στήριξης προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό Στρατό για την τεταμένη κατάσταση στα σύνορα του Έβρου και το Αιγαίο με την Τουρκία.

Η δήλωση έχει ως εξής:

Βλέπουμε με μεγάλη ανησυχία τις προκλητικές δράσεις του καθεστώτος Ερντογάν στα ελληνικά σύνορα και σας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας.

Η ανησυχία μας δεν αφορά τους γενναίους Έλληνες στρατιώτες, που διακατέχονται από ηρωικό πνεύμα και περηφάνια και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγάπη και τη στήριξη του ελληνικού λαού θα προασπίσουν τα σύνορα και την πατρίδα τους.

Από τις βόρειες ακτές τις Μεσογείου απευθύνουμε τους θερμούς χαιρετισμούς μας στον ελληνικό λαό και είμαστε πεπεισμένοι ότι δε θα αφήσετε τον ανόητο Σουλτάνο του νεοθωμανισμού να σας συμπαρασύρει στα δικά του χαμηλά επίπεδα πολιτικού ήθους και συμπεριφοράς και μην έχετε κανέναν ενδοιασμό να προστατέψετε με ενθουσιασμό την πατρίδα σας και την αξιοπρέπειά σας και να εμπιστευόσαστε όσους ηγούνται του αγώνα να προστατεύσουν τα σύνορά σας.

Εύχομαι ο Θεός να σας προστατέψει όπως σας εύχομαι να βγείτε νικητές για το καλό της ειρήνης και ολόκληρης της ανθρωπότητας.”

 

Σχετικά άρθρα

Δημήτριος Μερκούρης: “Το κτίριο του ΟΣΕ να περιέλθει στην περιουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Σεπτεμβρίου 2019 0
ΠΡΟΣ Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Φιλοζωίας Πρόεδρο Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Κοιν:. Βουλευτές Έβρου Αλεξανδρούπολη 5/9/2019 Κ.…