Όπως αναφέρει ο Νίκος Γαλατούμος – Δήμαρχος Σαμοθράκης

Μετά την επίσκεψη του Ο.Λ.Α στο νησί και παρά τις δικές μου έντονες αντιρρήσεις και τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις, παρά τις διαμαρτυρίες των Αντιδημάρχων, Γ.Γρηγόραινα και Γ.Γλήνια και του Συλλόγου Επαγγελματιών, ο Αντιπρόεδρος και η Τεχνική Υπηρεσία του Οργανισμού αποφάσισαν την εκρίζωση δέντρων και φυτών στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, προκειμένου να φυτευτούν πλατάνια.

Η ύπαρξη των πλατάνων ανάμεσα στους φοίνικες, πέρα από αντιαισθητική, είναι και προβληματική για τη λειτουργία του Βιολογικού, καθώς οι ρίζες θα δημιουργήσουν προβλήματα στα φρεάτια του αποχετευτικού δικτύου.

Θεωρώ απαράδεκτο, σε μια τόσο μικρή κοινωνία, να μην λαμβάνονται υπ’ όψιν οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής και των φορέων.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη κίνηση μας βρίσκει κάθετα αντίθετους!

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου –  Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Λ.Α.

Όταν ως Δήμαρχος μικρού νησιού χάνεις την αίσθηση του μέτρου, έχεις άγνοια επί τεχνικών θεμάτων, επικαλείσαι την αισθητική τοπίου για έργα άλλων εκτός της δικαιοδοσίας σου και το μόνο που σ’ ενδιαφέρει είναι η πολιτική σου πελατεία… τότε δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας τουλάχιστον εκ μέρους μου.

Όσα κι αν λέγονται η αλήθεια είναι απλή.

Επιχειρείται τεκμηριωμένη λειτουργική και αισθητική τακτοποίηση σε όλους τους χώρους ευθύνης του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Υπάρχει προγραμματισμός και όραμα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Λυπάμαι αλλά οι τσαμπουκάδες δεν θα περάσουν.

Και ο νοών νοείτω !!!

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ! Προχθές φόλες στη Μάκρη… Σήμερα στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης…
Επόμενο άρθροΆρση της αιμοδοτικής καραντίνας στον βόρειο Έβρο